Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Sealskin

Kwaliteit en design

Maak kennis

Sealskin zorgt al meer dan 250 jaar voor betaalbare kwaliteit en design en is expert op het gebied van douchebakken en -wanden. Daarnaast kun je ook bij Sealskin terecht voor baden en accessoires. De producten kenmerken zich door een hoge mate van comfort gecombineerd met ongekend schoonmaakgemak. De slimme innovaties van Sealskin ontzorgen je, en door de topkwaliteit van de producten ben je verzekerd van langdurig gebruiksplezier. Laat je inspireren!

Douchen in stijl

De prachtige doucheserie van Sealskin, Duka Natura, combineert een verfijnd uiterlijk en evenwichtige vormgeving met technische innovaties. Deze moderne doucheserie heeft een vernieuwde draaideur zonder raamprofiel, die scharniert vanuit het midden en automatisch sluit. Ook zitten er geen scharnieren of profielen midden op het glas, dus je hebt geen randjes waarin vuil zich kan ophopen. Lekker fris douchen!

Nieuw: industriële douchewand

Een lust voor het oog: de zwarte douchewand. Het matzwarte materiaal ademt luxe en stijl en past helemaal in de industriële stijl van nu. Aan alles is gedacht; zo is het glas aan de binnenzijde ononderbroken zodat het eenvoudig te drogen is na gebruik en de verborgen scharnieren en de blinde bevestiging creëren een moderne uitstraling.

Style je badkamer en toilet met Sealskin accessoires

Geniet thuis van wellness in je eigen Sealskin whirlpool

Het prachtige bad is een ware blikvanger

Mooi: alle accessoires op elkaar afgestemd

Dé trend van nu, industriële douchewand. Stijlvol douchen!

Vlak glas aan de binnenzijde van de douchewand voor schoonmaakgemak

Ook in de badkamer is koper niet meer weg te denken

Duka Natura: een prachtige basis voor jou badkamer

Badkamerpraat

Blijf ons maandelijks volgen met badkamerpraat. Hét startpunt voor jouw nieuwe badkamer. Volop inspiratie en tips.