Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Betaalbare badkamer kwaliteit bij Sealskin

Sealskin zorgt al meer dan 250 jaar voor betaalbare kwaliteit en design. Zij zijn expert op het gebied van douchebakken en -wanden. En daarnaast kun je ook bij Sealskin terecht voor baden en accessoires. De producten van Sealskin kenmerken zich door de hoge mate van comfort, gecombineerd met groot schoonmaakgemak. Door de topkwaliteit van de producten ben je verzekerd van langdurig gebruiksplezier. Laat je inspireren!

De douches van Sealskin

Of je nou opzoek bent naar een matzwarte douche, een inbouwdouche, een halfronde douche of ‘gewoon’ een mooie douchewand. Bij Sealskin ben je aan het goede adres. Tussen alle verschillende stijlen zit altijd een douche die bij jouw situatie en woonwens past. De evenwichtige vormgeving van de verschillende douchewanden worden feilloos gecombineerd met de nieuwste technische innovaties.

Een schone douche

Bij Sealskin hebben ze het ‘Easy clean systeem’ ontwikkeld. Dit is een systeem waarbij de gebruiker optimaal schoonmaakgemak ervaart. Het easy clean systeem is toegepast in de schuifdeuren van de douche. Dat houdt in dat het schuivende paneel kan worden losgekoppeld aan de onderzijde. Hierdoor kun je overal makkelijk bij en wordt schoonmaken een eitje.

Het prachtige bad is een ware blikvanger

Style je badkamer en toilet met Sealskin accessoires

Geniet thuis van wellness in je eigen Sealskin whirlpool

Mooi: alle accessoires op elkaar afgestemd

Dé trend van nu, industriële douchewand. Stijlvol douchen!

Vlak glas aan de binnenzijde van de douchewand voor schoonmaakgemak

Ook in de badkamer is koper niet meer weg te denken

Duka Natura: een prachtige basis voor jouw badkamer

Alle maten douchevloeren

Een douchevloer kan heel bepalend zijn voor de uiteindelijke uitstraling van je douche. Maar ook hier zijn de keuzes eindeloos. Bij Sealskin kun je kiezen voor vier- of vijfhoekige, rechthoekige en halfronde douchevloeren. Die zowel als opbouw of inbouw in het assortiment aanwezig zijn.

Rose serie douchevloer

De Rose serie is een mooi voorbeeld van het hoge comfort en fijne design. Deze douchevloer is namelijk verkrijgbaar is 15 verschillende afmetingen en is imposant zonder echt op te vallen. Deze douchebak is voorzien van een mooi weggewerkte afvoerdeksel met een magnetische bevestiging welke één geheel vormt met de douchebak. Deze serie kan zowel vlak in de vloer, als op de vloer of met een tegelpaneel geplaatst worden.

Ligbaden voor iedere badkamer

Een ligbad wordt vaak gezien als de ultieme luxe in een badkamer. En ook hier is de keuze bij Sealskin weer enorm. Ze hebben bijzonder fraaie ligbaden die passen in verschillende stijlen badkamers. Een vrijstaand bad, inbouwbad, duobaden of een fraai hoekbad. Sealskin staat voor je klaar!

Accessoires als kers op de taart

De uiteindelijke accessoires zijn de kers op de taart voor iedere badkamer. Want hoe gaaf is het als het zeepschaaltje, de tandenborstelhouder en de zeepdispenser allemaal in hetzelfde design in jouw badkamer staan te pronken? Ook bij de accessoires is weer rekening gehouden met het eenvoudig schoonmaken van de producten. Zo is jouw badkamer niet alleen heel stijlvol, maar ook nog eens lekker schoon!

Wil je Sealskin in de showroom bewonderen? Maak dan een afspraak bij een winkel bij jou in de buurt.

Maak afspraak