Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Novellini, Italiaans design van topkwaliteit

In 1966 schrijft Gianfranco Novellini zich in bij de Kamer van Koophandel van Mantua -Italië- met een ambachtelijk bedrijf, gespecialiseerd in de bewerking van smeedijzer. Hij legde hiermee de basis voor het internationale bedrijf wat Novelinni nu is. Van bewerking van smeedijzer naar Europees marktleider in de productie van douchewanden. En naast de uitgebreide ervaring op dit gebied, produceert Novellini ook hydromassagebaden, douchebakken, stoomcabines en nog veel meer.

De ideale badkamer

In de ideale badkamer zijn alle elementen van belang om tot het voor jou perfecte plaatje te komen. De spiegel, het badkamermeubel, de verlichting, maar ook … de douchewand! Een groot object in je badkamer waar je meerdere keren per dag langs loopt. Een echte blikvanger. Novellini biedt prachtige stijlvolle oplossingen voor douchewanden in badkamers van elke formaat en bijzondere situaties. Mooie creaties voor iedereen die optimaal wil genieten van de ruimte in zijn of haar badkamer.

Blikvangers van Italiaans design

Novellini maakt douchewanden en douchemeubels in vele maten en kleuren. Altijd tijdloos en met een vleugje luxe in de uitstraling. Naast design en kwaliteit wordt er bij de productie veel waarde gehecht aan duurzaamheid. Dit zie je terug in de productieprocessen en materiaalkeuzes. Mooier en duurzamer kunnen ze het niet maken. 

Douchwanden van Novellini

De douchewanden van Novellini stralen comfort en stijl uit. Dankzij de aandacht voor kwalitatief hoogstaande materialen en innovatie is duurzaamheid één van de sterke punten van de Novellini douchewanden. De douchewanden zijn unieke objecten die volledig naar wens kunnen worden afgestemd. Het onderhoudsgemak is groot, en door de veelzijdigheid zijn deze douchewanden ideaal voor badkamers van elke grootte; ze passen op elke muur en in elke nis.

Veiligheidsglas van Novellini

Veiligheid heeft een zeer hoge prioriteit bij Novellini. Omdat de douchewanden gemaakt worden van glas, moet dat absoluut veilig zijn. Bij Novellini maken ze daarom gebruik van veiligheidsglas. Het veiligheidsglas van Novellini varieert in diktes van 4 tot 8 mm. Doordat ze het glas meerdere keren verhitten en sterk afkoelen ontstaat een spanningsveld in het glas die het heel sterk maakt. Mocht het toch breken dan valt het uit elkaar in kleine brokjes in plaats van in glassplinters.

Wil je zien wat de mogelijkheden zijn voor een Novelinni douchewand? Of ben je opzoek naar het beste advies voor jouw droombadkamer? Neem dan contact op met een Bad in Beeld-vestiging bij jou in de buurt. We denken graag mee!

Vraag direct een magazine aan

Vrijblijvend advies? Vul dan ook hieronder je gegevens in.