Martens Design

Een badkamer krijgt pas echt een complete uitstraling met sfeervolle verlichting en een fraaie spiegel als eyecatcher. Martens Design, een trendy sanitairmerk, heeft een passie voor unieke vormgeving van stijlvolle verlichting en design spiegels.

Martens Design Logo

Over Martens Design

Bij Martens Design vinden klanten een uitgebreide selectie stijlvolle badkamerverlichting en luxe design spiegels. Dit Nederlandse bedrijf biedt een verfijnde collectie lampen en een ruim assortiment luxe design spiegels in diverse formaten en vormen om de badkamer de perfecte finishing touch te geven. Martens Design staat bekend om compromisloze kwaliteit en esthetiek, gecombineerd met zuinige LED-technieken.

Martens Design foto verlichting

Verlichting van Martens Design

Voor wie op zoek is naar een elegante wandlamp met een warme gloed voor ontspanning in bad of stijlvolle, heldere verlichting voor het beste zicht, heeft Martens Design de ideale verlichtingsoplossing. De lampencollectie is zorgvuldig geselecteerd op duurzaamheid, functionaliteit en stijl, waardoor klanten kunnen vertrouwen op investeringen in hoogwaardige verlichting die jarenlang meegaat.

Design spiegels van Martens Design

Met een ruim assortiment aan design spiegels die in elke ruimte tot hun recht komen, slaagt men altijd bij Martens Design. Naast de populaire rechthoekige spiegels is er ook keuze uit ronde, hexagonale en ovale spiegels. Bovendien zijn de spiegels van Martens Design verkrijgbaar in verschillende formaten en kunnen ze worden uitgerust met extra opties, zoals ingebouwde verlichting, spiegelverwarming, een digitale klok of bluetooth audioset voor het afspelen van favoriete muziek. Martens Design maakt het mogelijk! Naast het standaard assortiment is maatwerk ook een optie, zodat de nieuwe spiegel zeker de show zal stelen!

Kom dit merk en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Ook interessant voor jou

Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!