Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Magnum Heating

Natuurlijk wil je energiezuinig en gelijkmatig verwarmen. Dat is precies wat je krijgt met vloerverwarming van MAGNUM Heating De hoogwaardige, elektrische vloerverwarming van MAGNUM Heating zorgt voor verwarming in de hele badkamer, dus ook laag bij de grond. Zo zit jij er warmpjes bij!

De MAGNUM Mat is een unieke vloerverwarmingsmat, waarmee je op een bestaande tegel- of afwerkvloer tóch nog vloerverwarming kunt installeren, zonder hak- of breekwerk. De mat is slechts 4 mm dik en mat komt vrijwel direct onder de oppervlakte te liggen, zodat jouw badkamer ongekend snel warm is. De MAGNUM Mat is verkrijgbaar in formaten tot 25 m². De techniek van de MAGNUM Mat is ook te gebruiken in je badkamerspiegel die dan nooit meer beslagen is en dus streepvrij blijft. En wat dacht je van je eigen knuffelmuur met een MAGNUM Mat in je muur?

Heerlijk warme vloertegels

Nooit meer een beslagen spiegel

Vraag direct een magazine aan

Vrijblijvend advies? Vul dan ook hieronder je gegevens in.

Ben je op zoek naar iets unieks van uitmuntende kwaliteit? Kom dan naar een Bad in Beeld showroom. Daar kun je zelf de kwaliteit ervaren en daar staan onze adviseurs klaar om jou te woord te staan om de beste keuze te maken!

Wil je meer weten van Magnum Heating? Vraag ons magazine aan.