Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Luxalon

Luxalon weet als geen ander dat een schitterend plafond jouw badkamer hélemaal af kan maken. Daarom heeft Luxalon zich tot doel gesteld om het plafond te maken dat perfect bij jouw wensen aansluit. Met een Luxalon plafond is de verlichting in de badkamer optimaal en naar jouw wens in te delen. De mogelijkheden om te kiezen uit hedendaagse kleurenplafonds en details als muziek in de badkamer via bluetooth of een prachtige sterrenhemel maken het helemaal af. Laat je plafond leven!

Luxalon fabriceert eenvoudige te installeren, schimmelvrije aluminium plafonds. Je kunt de plafonds naar eigen inzicht aanvullen met geweldige toevoegingen als ventilatie of audio. Maar als je echt magisch wilt douchen of badderen, ga dan voor een sterrenhemel in je badkamer! Met deze schitterende vorm van verlichting geef je jouw badkamer een sprookjesachtige uitstraling. De voeding is 1 watt LED, waardoor de lichtbron extreem lang meegaat.

Bouw verlichting in je plafond

Geniet van ingebouwde dimbare plafond spots in je badkamer

Een mooi afgewerkt plafond in je badkamer

Vochtbestendig aluminium plafond, heel praktisch!

Ben je op zoek naar iets unieks van uitmuntende kwaliteit? Kom dan naar een Bad in Beeld showroom. Daar kun je zelf de kwaliteit ervaren en daar staan onze adviseurs klaar om jou te woord te staan om de beste keuze te maken!

Vraag direct een magazine aan

Vrijblijvend advies? Vul dan ook hieronder je gegevens in.