Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

LoooX

Modern en stoer

Ben je op zoek naar accessoires in je badkamer en toiletruimte met een elegante touch en een sfeerverhogende verfijning? Dan ben je bij LoooX aan het goede adres. Door de moderne en stoere designs en het hoogwaardige materiaal maakt LoooX jouw perfecte badkamergevoel mogelijk. LoooX combineert traditionele materialen en ambachtelijke werkwijzen met een vernieuwende blik. Praktisch en stijlvol.

LoooX inspireert met de nieuwe Wood serie die opgetrokken is uit smaakvol geborsteld en geolied eikenhout. De verschillende onderdelen zijn perfect met elkaar te combineren zodat jij naar jouw persoonlijke inzicht en smaak je badkamer vorm kunt geven. In de Wood lijn vind je onder andere kasten, massieve bladen, ronde opbergboxen en schappen.

Een nis in de badkamer is mooi en praktisch, maar wat gebeurt er met de badkamer als je de nis betegelt en afsluit met een deurtje? Dan ontstaat er een geheim compartiment! Of juist een opvallend element wanneer je kiest voor een stijlvolle tegel in een andere kleur dan de muur. Ontdek wat de nieuwe T-BoX met jouw badkamer kan doen! De T-BoX van LoooX is verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren.

Badkamerpraat

Blijf ons maandelijks volgen met badkamerpraat. Hét startpunt voor jouw nieuwe badkamer. Volop inspiratie en tips.