Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

KS Plafonds, het perfecte plafond voor jouw badkamer

Bij het plaatsen van jouw ideale badkamer moet er aan veel dingen gedacht worden. Zo ook aan het plafond! Op de eerste plaats is niet ieder plafond geschikt voor de badkamer -denk aan de vochtbestendigheid en schimmelvorming-, en daarnaast wil je ook dat het plafond naadloos aansluit bij de sfeer van jouw badkamer. De plafonds van KS plafonds zijn geschikt voor iedere badkamer en perfect aan te passen aan het design van jouw dromen.

Over KS plafonds

KS plafonds is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van luxe plafonds voor o.a. in de keuken, badkamer, woon- en slaapkamer. Deze strak afgewerkte plafonds zijn verkrijgbaar bij de Bad in Beeld-vestiging bij jou in de buurt. En wil je genieten van wat extra luxe in het plafond? Kies dan voor extra accessoires zoals inbouwverlichting, -radio of een schitterende sterrenhemel.

Aluminium plafond in de badkamer

Aluminium plafonds zijn niet alleen mooi om te zien, maar worden ook nog eens milieubewust gefabriceerd. De plafonds worden namelijk vervaardigd van gerecycled materiaal. Daarbij zijn aluminium plafonds eenvoudig te monteren direct onder het bestaande plafond en zijn ze ook geschikt om onder een schuine kap te plaatsen. Doordat ze onderhoudsvriendelijk zijn en vochtbestendig is een aluminium plafond uitermate geschikt voor in de badkamer. En wist je dat er maar liefst 44 kleuren gekozen kunnen worden én meerdere breedtes? Zo is er voor iedere badkamer een geschikt plafond verkrijgbaar.

Span plafond in de badkamer

Wil je een superstrak plafond in je badkamer zonder naden? Dan is een spanplafond perfect. Een spanplafond is van elastisch materiaal gemaakt waardoor het direct onder het bestaande plafond gemaakt kan worden zonder hak of breekwerk. Naast dat dit er zeer fraai uitziet, is het plafond ook nog eens onderhoudsvriendelijk én vochtbestendig. Perfect voor in de badkamer. Een span plafond is Leverbaar in 8 matte kleuren en 2 hoogglans kleuren en biedt de mogelijkheid om verlichting in te bouwen.

Ben je op zoek naar iets unieks van uitmuntende kwaliteit? Kom dan naar een Bad in Beeld showroom. Daar kun je zelf de kwaliteit ervaren en daar staan onze adviseurs klaar om jou te woord te staan om de beste keuze te maken!

Maak afspraak

Vrijblijvend advies? Vul dan ook hieronder je gegevens in.