Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Grohe

Oogstrelend en functioneel

GROHE staat voor hoogwaardige producten. Ze gaan voor gebruiksplezier door te vertrouwen op vier pijlers: technologie, kwaliteit, design en duurzaamheid. De slim vormgegeven producten laten de hang naar innovatie én de jarenlange ervaring zien. Bij GROHE waarborgen ze de kwaliteit door alle producten te onderwerpen aan tests die 20 jaar gebruik simuleren. De perfecte balans tussen vorm en functie combineert een oogstrelend design. Kies voor de kwaliteit die je verdient!

Kies je kleur

Hygiënische reiniging met een Grohe douchewc

Uitgebreid assortiment wastafelkranen

Bedien heel smart je douchekraan

De prijswinnende badkamerkranen van GROHE

Denk je aan GROHE, dan denk je aan hun hoogwaardige GROHE kranen. Al vele kranen van GROHE hebben prijzen gewonnen met hun oogstrelende design. Naast dat de kranen mooi vormgegeven zijn, worden ze ook nog eens ontwikkeld met de beste materialen en de nieuwste, toonaangevende technologieën. Bij GROHE weet je zeker dat je slaagt voor een kraan voor jouw badkamer. In elke stijl is er een kraan beschikbaar.

Een gekleurde badkamerkraan van GROHE

Voor iedereen die opzoek is naar een unieke kraan als blikvanger in de badkamer, is het goed om eens te kijken naar de GROHE Colors serie. Deze collectie maakt gebruik van een evenwichtige, moderne styling. De kranen zijn vormgegeven zonder overbodige franje en hebben prachtige kleuren mét bijpassende accessoires. Met kleur en materiaal wordt een heus design statement gemaakt. Uitgesproken én ingetogen. Voor ieder wat wils.

Een kwalitatieve douche voor jarenlang plezier

Ben je toe aan een nieuwe douche? Of zoek je een vervanger voor je huidige douche? Dan ben je bij GROHE aan het goede adres. Het brede assortiment van GROHE biedt vele mogelijkheden om jouw ideale douche samen te stellen. Met de verschillende vormen, stijlen, kleuren en afmetingen kan er voor iedere stijl een douche uitgezocht worden.

Wil je inspiratie over hoe jij je badkamer stijlvol kunt maken? Vraag ons magazine aan.

Jouw gegevens

Vrijblijvend advies? Vul dan ook hieronder je gegevens in.

Badkamerpraat

Blijf ons maandelijks volgen met badkamerpraat. Hét startpunt voor jouw nieuwe badkamer. Volop inspiratie en tips.