Cleopatra baden en sauna’s, ontspannen in hoge kwaliteit

Ben je toe aan een eigen wellnessoord in huis? Een plek waar je volledig kunt ontspannen en tot rust kunt komen? Neem dan eens een kijkje bij de producten van Cleopatra. Cleopatra is een Nederlandse producent van hoogwaardige en luxe wellnessproducten. Met de bubbelbaden, sauna’s en stoomcabines kun je in vrijwel ieder huis je eigen ontspanningsoord creëren.

Cleopatra wellness

Cleopatra, Nederlandse kwaliteit

Al vanaf 1966 is Cleopatra een eersteklas aanbieder van baden, whirlpools en sauna’s. Deze Nederlandse producent gaat voor luxe en kwaliteit. Ze voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die zelfs intensief gebruik in een commerciële omgeving mogelijk maken. En wist je dat de meeste producten gemonteerd en getest worden in hun eigen fabriek ik Zaandam? Nederlandse topkwaliteit! Met Cleopatra weet je dus zeker dat je goed zit en kunt ontspannen in de allerbeste bubbelbaden, sauna’s of stoombaden.

Whirlpool Cleopatra

Bubbelbaden van Cleopatra

De bubbelbaden/whirlpools van Cleopatra hebben een rijke historie. Niet alleen in Nederland zijn ze veel verkocht, maar ook ver buiten onze landsgrenzen is Cleopatra terug te vinden. Ze waren een van de eerste bedrijven in Europa die de whirlpoolsystemen in grote getalen produceerde. Tot op de dag van vandaag worden deze systemen door de professionals van Cleopatra gemonteerd en getest in de fabriek in Zaandam.

De bubbelbaden zijn verkrijgbaar met 4 verschillende systemen. Ieder uniek in zijn soort. Daarbij zijn de whirlpoolsystemen standaard uitgevoerd met een aantal basisfunctionaliteiten. Deze basisfuncties zijn verder uit te breiden met meerdere opties en accessoires. Zo heb je een whirlpool die volledig aansluit bij jouw wensen. Jouw Bad in Beeld adviseur helpt je met het maken van de beste keuzes.

Een sauna in huis of voor professioneel gebruik

Een sauna wordt door veel mensen gezien als het toppunt van ontspanning en luxe. En waar je voorheen speciaal naar een wellnessoord toe moest om te kunnen genieten van een sauna, kun je hem tegenwoordig ook thuis laten installeren. Bij Bad in Beeld kun je zeker slagen met een sauna van Cleopatra.

Het aanbod is niet alleen heel breed en veelzijdig, maar je kunt ook een sauna naar wens samenstellen. Daarbij heeft Cleopatra niet alleen houtsauna’s in het assortiment, maar behoort ook een infraroodsauna tot de mogelijkheden.

De sauna’s zijn verkrijgbaar met verschillende designs en verschillende soorten hout. In de basis zijn er vier verschillende soorten sauna’s. Deze collecties zijn ervoor gemaakt ter inspiratie voor het creëren van de perfecte sauna.

Natuurlijk bestaan ook de sauna’s uit onderdelen van hoge kwaliteit. En in de meeste gevallen kan een sauna van Cleopatra in één dag geïnstalleerd worden. Vraag ernaar bij jouw Bad in Beeld vestiging.

Sauna van cleopatra

Stoomcabine van Cleopatra

Al meer dan 40 jaar produceert Cleopatra hoogwaardige stoomcabines voor zowel privé- als professioneel gebruik. De zeer kwalitatieve cabines kunnen bestaan uit acryl, betegelbare cabines of worden vervaardigd uit andere kunststoffen. Eenvoudige installatie, minimum aan onderhoud, duurzaamheid, hoge isolatiewaarde en gebruiksgemak zijn kernwoorden die prima passen bij de stoomcabines van Cleopatra.

Het assortiment is geschikt voor cabines waar 1 persoon in kan, tot zeer grote cabines voor wel 30 personen. Alleen met hun eigen stijl en design. En ook hier is er -bij diverse modellen- de mogelijkheid om de stoomcabine volledig naar wens aan te passen.

En mocht je naast de basiselementen nog wat extra’s willen toevoegen aan je stoomcabine? Denk dan eens aan een van de volgende belevingselementen: LED RGB verlichting, geurstofdosering, koude stoom of relax kussens. Jouw Bad in Beeld adviseur denkt graag met je mee over jouw ideale sauna.

Stoomcabine cleopatra
Stoomcabine zwart van cleopatra

Contact over sauna’s, stoombaden of whirlpools

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de Cleopatra producten bij jouw thuis? Of heb je andere vragen over de producten? Neem dan gerust contact op met de dichtstbijzijnde Bad in Beeld vestiging. Wij vertellen je graag alles over de opties en beste keuze voor jouw huis.

badkamer

Kom dit merk en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Ook interessant voor jou

Earthy Elegance badkamer

Elegantie ten top met de Earthy Elegance badkamer

Vol enthousiasme presenteren wij inspiratiebadkamer Earthy Elegance, die is ingericht volgens de laatste trends en gebaseerd op de natuur, met natuurlijke materialen.
Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!