Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Busch Jaeger schakelmateriaal en nachtverlichting

Als je innovatiedrang aan 130 jaar ervaring koppelt, krijg je slimme elektro-oplossingen die je leven efficiënter, comfortabeler en veiliger maken. Pionier Busch Jaeger was de eerste fabrikant van de tuimelschakelaar en de dimmer. En nog steeds gaat deze marktleider aan kop op het gebied van superslimme producten en systemen. Van schakelmateriaal tot nachtverlichting en van designlicht tot domotica.

Ook jouw nieuwe badkamer knapt enorm op met producten van Bush Jaeger. Wat dacht je van een stijlvolle radio met top of the bill geluidskwaliteit? Of van lichtschakelaars en stopcontacten die op zichzelf al de moeite waard zijn om naar te kijken? Busch Jaeger heeft namelijk design schakelaars in allerlei kleuren. Zo kan je alle details van je badkamer perfect op elkaar afstemmen.

Als muziek in de oren: de badkamerradio

Je douche-of badervaring is pas echt compleet als je er een weldadig wellnessgevoel bij krijgt. Met jouw favoriete muziek heb je dat zo geregeld. De Radio DAB+ heeft de allerbeste geluidskwaliteit en een handig kleurendisplay met hoge resolutie. Je kunt er eventueel extra speakers op aansluiten en niet geheel onbelangrijk: je kunt ’m op afstand aan- en uitzetten.

Slim en mooi: design lichtschakelaars

Ook lichtschakelaars en zelfs een stopcontacten kunnen perfecte details zijn in je badkamer. Een standaard wit lichtknopje is natuurlijk prima. Maar je kúnt ook kiezen voor een mooie kleur. En voor een aantrekkelijke belijning. Van modern tot retro, van extravagant tot strak, van zwart tot goud en van kunststof tot glas. Busch-axcent® pur en Busch-future® linear zijn heel fijne voorbeelden.

Duotone

De Axcent serie bestaat uit schakelaars met strakke lijnen. Je kunt verschillende kleuren met elkaar combineren. Een zwarte schakelaar met een betongrijze omlijsting bijvoorbeeld of een koraalkleurige omlijsting van glas met een witte schakelaar. Zo kan je met de lichtschakelaar een mooi accent in je badkamer geven. Of - als je durft - de kleur van je wanden juist op de schakelaar aanpassen. Subtiel! Ook de lijn Future linear is superstrak. Lekker simpel en toekomstbestendig. Onder meer verkrijgbaar in zilver, maar ook in statement mat zwart en mat wit.

Deurcommunicatie en nachtverlichting

Wil je net onder de douche of in bad springen en gaat de deurbel? Dan is de deurcommunicatie van Busch Jaeger top. Deze is nog mooi vormgegeven ook! Op afstand, met je smartphone of een speciaal wandpaneel, kun je zien wie er aanbelt. Wel zo veilig! En je kunt communiceren met je bezoeker of, als je wilt, alvast de deur openen. Ook lekker veilig: de nachtverlichting. Door middel van zachte ledverlichting vind je ook in het holst van de nacht de weg door je huis. Je ziet het: een slim huis maakt je leven leuker.

Wil je meer weten van Busch Jaeger? Maak een afspraak bij een Bad in Beeld-vestiging bij jou in de buurt!

Vraag direct een magazine aan

Vrijblijvend advies? Vul dan ook hieronder je gegevens in.