Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Bette

Oog voor design

Bij Bette draait het om mens en water. De verbinding tussen staal, glas, vorm, functie en architectuur maakt de producten van Bette uniek én een genot voor het oog. Sinds 1952 produceert het familiebedrijf in Delbrück hoogwaardige, architectonische badkamerelementen van puur natuurlijk, geglazuurd titaanstaal. De variatie in kleur en afmeting maken de oplossingen toepasbaar in iedere badkamer. Het materiaal is dun en licht maar toch buitengewoon duurzaam.

Een unieke badkamer met Bette

Doordat de douchebakken en baden van Bette zijn vervaardigd van extreem hoogwaardig staal, ben je verzekerd van een unieke badkamer. Het bijzonder sterke staal met antislip laag is in elke gewenste vorm te rekken, waardoor ook voor jouw droombadkamer een oplossing op maat mogelijk is. Door de exclusieve, geheel eigen stijl van Bette zijn producten uit verschillende lijnen perfect met elkaar te combineren en zijn de mogelijkheden eindeloos. Geef jouw droombadkamer vorm!

Tweepersoonsbad met een perfecte vorm

Door de ovale vorm van de baden in de BetteEve serie krijgen ze een natuurlijke uitstraling. Alsof je rechtstreeks plaats neemt in een natuurlijke bron. Het bad is door het formaat (180 x 100 cm) heel geschikt voor twee personen. Door de symmetrie in het bad kunnen beide personen hetzelfde comfort beleven. Ook loopt de organische badrand consistent door en ondersteunt daarmee de armen en het hoofd op een comfortabele manier.

Badkamerpraat

Blijf ons maandelijks volgen met badkamerpraat. Hét startpunt voor jouw nieuwe badkamer. Volop inspiratie en tips.