Maak jouw badkamer klaar voor de koude winterdagen!

Zo creëer je een ontspannen, warme sfeer zodat je badkamer helemaal klaar is voor de winter door gebruik te maken van de juiste kleuren, merken en producten. 

Na een lange dag thuiskomen in een warme, uitnodigende badkamer is pure verwennerij. Vooral wanneer de temperaturen buiten dalen, is er niets beter dan jezelf onder te dompelen in een badkamer vol van warmte en ontspanning. Om je daarbij te helpen, delen we graag enkele handige tips om jouw badkamer om te toveren tot een knusse, warme plek. 

Kleuren in je badkamer

Kleuren bepalen voor een groot gedeelte de sfeer in de badkamer. Brons is zo’n kleur die een winterse sfeer met zich meebrengt. Denk dus bijvoorbeeld aan een bronzen kraan van Grohe die jouw badkamer een winterse look kan geven. 

Stijlvol met Easy Drain

Er zijn tallozen manier om de kleur brons toe te passen in je badkamer. Zo ook in je douchegoot met het merk Easy Drain. Easy Drain biedt namelijk een prachtige bronzen douchegoot die jouw badkamer een warme uitstraling geeft. 

Ontspanning met Sealskin

Een warm bad nemen is natuurlijk heerlijk, zeker in de winterdagen en op de momenten dat het koud is. Met een bad van het merk Sealskin weet je zeker dat je optimaal gaat opwarmen en ontspannen! 

Stijlvol met Easy Drain
Ontspanning met Sealskin

Hou het droog met Van Rijn

Wanneer je een heerlijk warme douche neemt wil je natuurlijk niet dat je badkamer nat wordt. Met de douchedeuren van Van Rijn hoef jij je hier zeker niet druk over te maken. Zo kan jij zorgeloos een warme douche nemen! 

Hou het droog met Van Rijn

Met deze tips transformeer je jouw badkamer tot een plek vol warmte en sfeer. Laat die winterdagen maar komen! 

Ook interessant voor jou

Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!
Scandic Spa badkamer

Functioneel maar vol luxe is de Scandic Spa badkamer!

Breng de natuur naar binnen en gun jezelf écht een moment van ontspanning. De Scandinavische badkamer wordt gevormd door design en comfort.
Header Schoonmaaktips

Schoonmaaktips zodat jouw badkamer langer mooi blijft!

Wat is er nu fijner dan een heerlijk ruikende en frisse badkamer? Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk van je badkamer genieten, waarvoor goed onderhoud essentieel is.
Vind jouw showroom Magazine aanvragen