Maak jouw badkamer klaar voor de koude winterdagen!

Zo creëer je een ontspannen, warme sfeer zodat je badkamer helemaal klaar is voor de winter door gebruik te maken van de juiste kleuren, merken en producten. 

Na een lange dag thuiskomen in een warme, uitnodigende badkamer is pure verwennerij. Vooral wanneer de temperaturen buiten dalen, is er niets beter dan jezelf onder te dompelen in een badkamer vol van warmte en ontspanning. Om je daarbij te helpen, delen we graag enkele handige tips om jouw badkamer om te toveren tot een knusse, warme plek. 

Kleuren in je badkamer

Kleuren bepalen voor een groot gedeelte de sfeer in de badkamer. Brons is zo’n kleur die een winterse sfeer met zich meebrengt. Denk dus bijvoorbeeld aan een bronzen kraan van Grohe die jouw badkamer een winterse look kan geven. 

Stijlvol met Easy Drain

Er zijn tallozen manier om de kleur brons toe te passen in je badkamer. Zo ook in je douchegoot met het merk Easy Drain. Easy Drain biedt namelijk een prachtige bronzen douchegoot die jouw badkamer een warme uitstraling geeft. 

Ontspanning met Sealskin

Een warm bad nemen is natuurlijk heerlijk, zeker in de winterdagen en op de momenten dat het koud is. Met een bad van het merk Sealskin weet je zeker dat je optimaal gaat opwarmen en ontspannen! 

Stijlvol met Easy Drain
Ontspanning met Sealskin

Hou het droog met Van Rijn

Wanneer je een heerlijk warme douche neemt wil je natuurlijk niet dat je badkamer nat wordt. Met de douchedeuren van Van Rijn hoef jij je hier zeker niet druk over te maken. Zo kan jij zorgeloos een warme douche nemen! 

Hou het droog met Van Rijn

Met deze tips transformeer je jouw badkamer tot een plek vol warmte en sfeer. Laat die winterdagen maar komen! 

Ook interessant voor jou

Classic Colour Chique badkamertrend

Upgrade je badkamer met dé badkamertrends van 2024

Ben jij toe aan verandering in je badkamer? Bekijk hier de badkamertrends van 2024 en tover jouw badkamer om tot je ideale badkamer!
BOHO badkamertrend wasmeubelcombinatie detail

Een vleugje Ibiza in huis met de BOHO Dream badkamer

Hou jij wel van een vleugje Ibiza in huis? Trek deze sferen door tot in de badkamer met de BOHO badkamer trend! Hiermee heb je altijd dat heerlijke vakantiegevoel.
Easy Drain Compact Clean

Voordelen douchegoot met weinig onderhoud

Een douchegoot moet vaker schoongemaakt worden dan je denkt. Maar met de Easy Drain Dryphon Techniek is schoonmaken bijna niet meer nodig!
Laat je badkamer groter lijken met tegels

Laat je badkamer groter lijken met tegels

Een kleine badkamer met een grote look? Er zijn meerdere trucjes met betrekking tot tegels om je badkamer (optisch) groter te laten lijken! Wij helpen je graag!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen