Maak het verschil met accessoires

De accessoires in de badkamer kunnen worden gebruikt als finishing touch om een stijl de perfectioneren. Maar ze kunnen ook gebruikt worden om een ‘standaard badkamer’ een compleet nieuw uiterlijk te geven. 

Natuurlijk is het mogelijk om te wisselen tussen kleuren om zo een verandering in de badkamer te krijgen, maar waarom niet een complete make-over door middel van een andere lijn accessoires! Accessoires zijn er immers in verschillende stijlen, dus is een eenvoudige badkamer op die manier eenvoudig de sfeer geven die een uitspatting van de persoonlijke stijl en smaak is. 

Geesa accessoires

Geesa accessoires

In een badkamer kiezen we vaak voor rechte en hoekige vormen om een goede basis neer te zetten. Denk maar aan rechthoekige tegels of een strakke inloopdouche. Door daar ronde vormen aan toe te voegen doorbreek je de rechte lijnen. Je badkamer voelt daardoor ruimtelijker aan. Een mooi voorbeeld hiervan zijn Geesa accessoires.

LoooX accessoires

LoooX accessoires

Bij LoooX gaan accessoires verder dan alleen een mooi jasje. Ook zijn ze slim ontworpen voor ieder interieurAccessoires van LoooX trekken elke badkamer direct naar de 21ste eeuw. De hoogwaardige en modern vormgegeven producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Niet alleen strak staal, maar ook rustiek hout zijn typische kenmerken van LoooX. Zo is het kleurenpalet van New World geïnspireerd op tinten uit de zee en het bladgroen van planten. De woonstijl Statement zorgt met contrasterende kleuren voor een badkamer met lef! 

Primabad accessoires

Hou jij wel van een beetje kleur in huis? Met de accessoires van Primabad weet je zeker dat je meteen vrolijk de badkamer binnen loopt! Zo is er bijvoorbeeld de Exclusive Xl serie van Primabad, waarbij kleuren zoals zalmroze en groen worden gecombineerd met hout voor een speels effect in de badkamer. Maar ook in de nieuwe Made serie komt kleur weer terug in de badkamer.  

Primabad accessoires

Emco accessoires

Emco heeft veel verschillende accessoires om jouw badkamer écht af te maken. Zelf zijn we helemaal fan van de FLOW serie. Deze serie beschikt over een compleet aanbod aan accessoires, van handdoekhangers, tot zeeppompjes en wc-rolhouders. Én allemaal in dezelfde kleur om eenvoud en rust in de badkamer te behouden.  

Emco accessoires in de badkamer
Emco accessoires
Emco accessoires voor bij het toilet

Ook interessant voor jou

Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen