Maak het verschil met accessoires

De accessoires in de badkamer kunnen worden gebruikt als finishing touch om een stijl de perfectioneren. Maar ze kunnen ook gebruikt worden om een ‘standaard badkamer’ een compleet nieuw uiterlijk te geven. 

Natuurlijk is het mogelijk om te wisselen tussen kleuren om zo een verandering in de badkamer te krijgen, maar waarom niet een complete make-over door middel van een andere lijn accessoires! Accessoires zijn er immers in verschillende stijlen, dus is een eenvoudige badkamer op die manier eenvoudig de sfeer geven die een uitspatting van de persoonlijke stijl en smaak is. 

Geesa accessoires

Geesa accessoires

In een badkamer kiezen we vaak voor rechte en hoekige vormen om een goede basis neer te zetten. Denk maar aan rechthoekige tegels of een strakke inloopdouche. Door daar ronde vormen aan toe te voegen doorbreek je de rechte lijnen. Je badkamer voelt daardoor ruimtelijker aan. Een mooi voorbeeld hiervan zijn Geesa accessoires.

LoooX accessoires

LoooX accessoires

Bij LoooX gaan accessoires verder dan alleen een mooi jasje. Ook zijn ze slim ontworpen voor ieder interieurAccessoires van LoooX trekken elke badkamer direct naar de 21ste eeuw. De hoogwaardige en modern vormgegeven producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Niet alleen strak staal, maar ook rustiek hout zijn typische kenmerken van LoooX. Zo is het kleurenpalet van New World geïnspireerd op tinten uit de zee en het bladgroen van planten. De woonstijl Statement zorgt met contrasterende kleuren voor een badkamer met lef! 

Primabad accessoires

Hou jij wel van een beetje kleur in huis? Met de accessoires van Primabad weet je zeker dat je meteen vrolijk de badkamer binnen loopt! Zo is er bijvoorbeeld de Exclusive Xl serie van Primabad, waarbij kleuren zoals zalmroze en groen worden gecombineerd met hout voor een speels effect in de badkamer. Maar ook in de nieuwe Made serie komt kleur weer terug in de badkamer.  

Primabad accessoires

Emco accessoires

Emco heeft veel verschillende accessoires om jouw badkamer écht af te maken. Zelf zijn we helemaal fan van de FLOW serie. Deze serie beschikt over een compleet aanbod aan accessoires, van handdoekhangers, tot zeeppompjes en wc-rolhouders. Én allemaal in dezelfde kleur om eenvoud en rust in de badkamer te behouden.  

Emco accessoires in de badkamer
Emco accessoires
Emco accessoires voor bij het toilet

Ook interessant voor jou

Classic Colour Chique badkamertrend

Upgrade je badkamer met dé badkamertrends van 2024

Ben jij toe aan verandering in je badkamer? Bekijk hier de badkamertrends van 2024 en tover jouw badkamer om tot je ideale badkamer!
BOHO badkamertrend wasmeubelcombinatie detail

Een vleugje Ibiza in huis met de BOHO Dream badkamer

Hou jij wel van een vleugje Ibiza in huis? Trek deze sferen door tot in de badkamer met de BOHO badkamer trend! Hiermee heb je altijd dat heerlijke vakantiegevoel.
Easy Drain Compact Clean

Voordelen douchegoot met weinig onderhoud

Een douchegoot moet vaker schoongemaakt worden dan je denkt. Maar met de Easy Drain Dryphon Techniek is schoonmaken bijna niet meer nodig!
Laat je badkamer groter lijken met tegels

Laat je badkamer groter lijken met tegels

Een kleine badkamer met een grote look? Er zijn meerdere trucjes met betrekking tot tegels om je badkamer (optisch) groter te laten lijken! Wij helpen je graag!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen