Liefs uit Zuid-Europa

Een chambre d’hôtes op het Franse platteland, een oud palazzo in Italië… De badkamers in de landen rond de Middellandse Zee hebben allemaal een mediterraan tintje. Met deze producten en tips breng je je badkamer thuis ook in Zuid-Europese sferen!

Mediterraan genieten

De landen rond de Middellandse Zee worden vaak aangeduid als mediterraan. Denk aan Frankrijk, Italië, Spanje, Griekenland… Het lijkt wel alsof de zon hier altijd schijnt! De meeste huizen zijn hier afgewerkt met pleisterwerk om het binnen koel te houden. In de mediterrane badkamer zie je vaak stucwerk terug, zoals beton-ciré. Dit materiaal is prachtig, maar ook kostbaar en arbeidsintensief om aan te brengen.

Met de stoere betonpanelen van Bron kun je dezelfde uitstraling creëren. Het is gemakkelijk aan te brengen en een betaalbaar alternatief voor beton.

Als je onder de douche staat, waan je je weer even op een Italiaanse boerderij of in de Franse bergen.

Beton Cirre

Waan je elke dag even in Italië

Voor oogstrelend design uit bella Italia ben je ook bij Bron aan het juiste adres. Het gaat van douches tot baden en van kranen tot radiatoren. De slanke ontwerpen gemaakt van de mooiste materialen uit Italië zijn een aanwinst voor je badkamer. Combineer een bad met een Roll-in shower, oftewel een minimalistische inbouwdouche. De doucheslang is mooi weggewerkt in de muur en kun je eruit trekken via een soepel draaisysteem. Handig als je je haar wilt wassen, terwijl je in bad zit. Zo waan je je elke ochtend even in Italië. Als dat niet lekker wakker worden is…

Italiaanse stijl badkamer

Kom deze ontwerpen en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Vind jouw showroom Magazine aanvragen

In het zonnige zuiden

In hamams, spa’s en badhuizen rond de Middellandse Zee is vaak prachtig tegelwerk te vinden. Het zorgt voor een rijke uitstraling. Met patroontegels zet je de sfeer uit deze streek in je eigen badkamer neer. Maak bijvoorbeeld een blikvanger van de vloer met de dessintegels van Bron. Houd de rest van je badkamer rustig en natuurlijk met lichte wanden en sanitair, hamamdoeken en een olijftakje in een vaas. Of breng een accent aan rondom je wastafelmeubel door verschillende patroontegels te combineren. Een nis leent zich ook goed voor een uitgesproken tegel. Tegel Squama (Latijns voor ‘schub’) van Bron heeft een bijzondere vorm en is verkrijgbaar in verschillende tinten. De zeegroene kleur past mooi bij het mediterrane sfeertje.

In het zonnige zuiden
Italiaanse tegels
Betoncirre look badkamer
Kleine Portugese tegels in badkamer
Beige tegels in gezellige zuid Europese badkamer

Ook interessant voor jou

Classic Colour Chique badkamertrend

Upgrade je badkamer met dé badkamertrends van 2024

Ben jij toe aan verandering in je badkamer? Bekijk hier de badkamertrends van 2024 en tover jouw badkamer om tot je ideale badkamer!
BOHO badkamertrend wasmeubelcombinatie detail

Een vleugje Ibiza in huis met de BOHO Dream badkamer

Hou jij wel van een vleugje Ibiza in huis? Trek deze sferen door tot in de badkamer met de BOHO badkamer trend! Hiermee heb je altijd dat heerlijke vakantiegevoel.
Easy Drain Compact Clean

Voordelen douchegoot met weinig onderhoud

Een douchegoot moet vaker schoongemaakt worden dan je denkt. Maar met de Easy Drain Dryphon Techniek is schoonmaken bijna niet meer nodig!
Laat je badkamer groter lijken met tegels

Laat je badkamer groter lijken met tegels

Een kleine badkamer met een grote look? Er zijn meerdere trucjes met betrekking tot tegels om je badkamer (optisch) groter te laten lijken! Wij helpen je graag!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen