Liefs uit Zuid-Europa

Een chambre d’hôtes op het Franse platteland, een oud palazzo in Italië… De badkamers in de landen rond de Middellandse Zee hebben allemaal een mediterraan tintje. Met deze producten en tips breng je je badkamer thuis ook in Zuid-Europese sferen!

Mediterraan genieten

De landen rond de Middellandse Zee worden vaak aangeduid als mediterraan. Denk aan Frankrijk, Italië, Spanje, Griekenland… Het lijkt wel alsof de zon hier altijd schijnt! De meeste huizen zijn hier afgewerkt met pleisterwerk om het binnen koel te houden. In de mediterrane badkamer zie je vaak stucwerk terug, zoals beton-ciré. Dit materiaal is prachtig, maar ook kostbaar en arbeidsintensief om aan te brengen.

Met de stoere betonpanelen van Bron kun je dezelfde uitstraling creëren. Het is gemakkelijk aan te brengen en een betaalbaar alternatief voor beton.

Als je onder de douche staat, waan je je weer even op een Italiaanse boerderij of in de Franse bergen.

Beton Cirre

Waan je elke dag even in Italië

Voor oogstrelend design uit bella Italia ben je ook bij Bron aan het juiste adres. Het gaat van douches tot baden en van kranen tot radiatoren. De slanke ontwerpen gemaakt van de mooiste materialen uit Italië zijn een aanwinst voor je badkamer. Combineer een bad met een Roll-in shower, oftewel een minimalistische inbouwdouche. De doucheslang is mooi weggewerkt in de muur en kun je eruit trekken via een soepel draaisysteem. Handig als je je haar wilt wassen, terwijl je in bad zit. Zo waan je je elke ochtend even in Italië. Als dat niet lekker wakker worden is…

Italiaanse stijl badkamer

Kom deze ontwerpen en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Vind jouw showroom Magazine aanvragen

In het zonnige zuiden

In hamams, spa’s en badhuizen rond de Middellandse Zee is vaak prachtig tegelwerk te vinden. Het zorgt voor een rijke uitstraling. Met patroontegels zet je de sfeer uit deze streek in je eigen badkamer neer. Maak bijvoorbeeld een blikvanger van de vloer met de dessintegels van Bron. Houd de rest van je badkamer rustig en natuurlijk met lichte wanden en sanitair, hamamdoeken en een olijftakje in een vaas. Of breng een accent aan rondom je wastafelmeubel door verschillende patroontegels te combineren. Een nis leent zich ook goed voor een uitgesproken tegel. Tegel Squama (Latijns voor ‘schub’) van Bron heeft een bijzondere vorm en is verkrijgbaar in verschillende tinten. De zeegroene kleur past mooi bij het mediterrane sfeertje.

In het zonnige zuiden
Italiaanse tegels
Betoncirre look badkamer
Kleine Portugese tegels in badkamer
Beige tegels in gezellige zuid Europese badkamer

Ook interessant voor jou

Earthy Elegance badkamer

Elegantie ten top met de Earthy Elegance badkamer

Vol enthousiasme presenteren wij inspiratiebadkamer Earthy Elegance, die is ingericht volgens de laatste trends en gebaseerd op de natuur, met natuurlijke materialen.
Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen