Liefde voor tegels

Tegels maken de badkamer helemaal af. Vaak zien we neutrale tegels terugkomen in de tinten grijs & wit. Maar durf eens buiten de gebaande paden te denken voor een resultaat om bij weg te dromen.

Waar ga jij voor?

Ons advies voor het uitzoeken van nieuwe tegels: durf creatief te zijn en maak van jouw badkamer de eyecatcher van je huis. Er is tegenwoordig zoveel mogelijk dat we wel begrijpen dat het soms lastig is om door de bomen het bos nog te zien. We beginnen met een aantal patronen die je kunt kiezen en daarna een heerlijke verzameling aan tegelbeelden; let’s go!

Liefde voor tegels 1

De klassieker: visgraat
Opeens weer ontzettend populair is het visgraat patroon. Een prachtig voorbeeld van hoe het nét even wat anders kan. Visgraat is een echte sfeermaker én voelt zich thuis in diverse stijlen.

Prachtig patroon: hexagon
Het lijkt een gewaagde keuze voor de badkamer maar de hexagon tegel is juist ontzettend tijdloos. Het zeshoekige dessin verveelt namelijk nooit én je tovert je badkamer in een handomdraai om naar een stijlvolle ruimte.

Liefde voor tegels 3
Liefde voor tegels 4

Ton sur ton
Door te kiezen voor dezelfde kleurtinten creëer je een rustig geheel. Je kunt helemaal los gaan en kiezen voor visgraat op de muur of grotere geometrische vormen. Wat spreekt jou het meeste aan?

Bonte boel: gedurfde mix
Kan het niet gek genoeg? Mix en match dan diverse dessins van tegels en er ontstaat een gedurfde samensmelting van wand- en vloertegels. Zo word je elke dag weer blij van je badkamer!

Liefde voor tegels 5
Liefde voor tegels 6
Liefde voor visgraad tegels
Liefde voor tegels 6
Groen tint tegels
Zon patroon tegels
roze en blauwe tegels
Grijs bruin tint tegels

Ook interessant voor jou

Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!
Scandic Spa badkamer

Functioneel maar vol luxe is de Scandic Spa badkamer!

Breng de natuur naar binnen en gun jezelf écht een moment van ontspanning. De Scandinavische badkamer wordt gevormd door design en comfort.
Header Schoonmaaktips

Schoonmaaktips zodat jouw badkamer langer mooi blijft!

Wat is er nu fijner dan een heerlijk ruikende en frisse badkamer? Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk van je badkamer genieten, waarvoor goed onderhoud essentieel is.
Vind jouw showroom Magazine aanvragen