Liefde voor tegels

Tegels maken de badkamer helemaal af. Vaak zien we neutrale tegels terugkomen in de tinten grijs & wit. Maar durf eens buiten de gebaande paden te denken voor een resultaat om bij weg te dromen.

Waar ga jij voor?

Ons advies voor het uitzoeken van nieuwe tegels: durf creatief te zijn en maak van jouw badkamer de eyecatcher van je huis. Er is tegenwoordig zoveel mogelijk dat we wel begrijpen dat het soms lastig is om door de bomen het bos nog te zien. We beginnen met een aantal patronen die je kunt kiezen en daarna een heerlijke verzameling aan tegelbeelden; let’s go!

Liefde voor tegels 1

De klassieker: visgraat
Opeens weer ontzettend populair is het visgraat patroon. Een prachtig voorbeeld van hoe het nét even wat anders kan. Visgraat is een echte sfeermaker én voelt zich thuis in diverse stijlen.

Prachtig patroon: hexagon
Het lijkt een gewaagde keuze voor de badkamer maar de hexagon tegel is juist ontzettend tijdloos. Het zeshoekige dessin verveelt namelijk nooit én je tovert je badkamer in een handomdraai om naar een stijlvolle ruimte.

Liefde voor tegels 3
Liefde voor tegels 4

Ton sur ton
Door te kiezen voor dezelfde kleurtinten creëer je een rustig geheel. Je kunt helemaal los gaan en kiezen voor visgraat op de muur of grotere geometrische vormen. Wat spreekt jou het meeste aan?

Bonte boel: gedurfde mix
Kan het niet gek genoeg? Mix en match dan diverse dessins van tegels en er ontstaat een gedurfde samensmelting van wand- en vloertegels. Zo word je elke dag weer blij van je badkamer!

Liefde voor tegels 5
Liefde voor tegels 6
Liefde voor visgraad tegels
Liefde voor tegels 6
Groen tint tegels
Zon patroon tegels
roze en blauwe tegels
Grijs bruin tint tegels

Ook interessant voor jou

Classic Colour Chique badkamertrend

Upgrade je badkamer met dé badkamertrends van 2024

Ben jij toe aan verandering in je badkamer? Bekijk hier de badkamertrends van 2024 en tover jouw badkamer om tot je ideale badkamer!
BOHO badkamertrend wasmeubelcombinatie detail

Een vleugje Ibiza in huis met de BOHO Dream badkamer

Hou jij wel van een vleugje Ibiza in huis? Trek deze sferen door tot in de badkamer met de BOHO badkamer trend! Hiermee heb je altijd dat heerlijke vakantiegevoel.
Easy Drain Compact Clean

Voordelen douchegoot met weinig onderhoud

Een douchegoot moet vaker schoongemaakt worden dan je denkt. Maar met de Easy Drain Dryphon Techniek is schoonmaken bijna niet meer nodig!
Laat je badkamer groter lijken met tegels

Laat je badkamer groter lijken met tegels

Een kleine badkamer met een grote look? Er zijn meerdere trucjes met betrekking tot tegels om je badkamer (optisch) groter te laten lijken! Wij helpen je graag!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen