Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Jouw industriële badkamer

Strak en stoer, dát is jouw stijl. Grote kans dat jij fan bent van de industriële stijl, met het gebruik van krachtige materialen als beton, hout en staal. Materialen die ook perfect toepasbaar zijn in een badkamer. Door de juiste materialen te gebruiken creëer je jouw eigen industriële badkamer!

Vasco Niva radiator 

Met de uitgebreide collectie Niva radiatoren biedt Vasco een designradiator met stijl. De strakke, sobere radiator komt prachtig tot zijn recht in een ruimte waarin effen en vlak de boventoon voeren. De discrete radiator wordt op die manier één met de badkamer. De Niva radiator is verkrijgbaar in modellen die zowel horizontaal als verticaal te monteren zijn. Daardoor is er voor elke ruimte de juiste Niva radiator te vinden. Ben je op zoek naar een stijlvolle strakke radiator, maar geef je de voorkeur aan een wat zachtere uitstraling? Dan is de Niva Soft perfect voor jou. Dankzij de afgeronde zijkanten is deze sierradiator de perfecte match. 

Voor de badkamer is de Niva Bath uitermate geschikt. Deze variant staat iets verder van de wand, waardoor er aan de achterzijde van de radiator extra ruimte ontstaat voor meer functionaliteit met een kapstok en 3 leggers. 

 

Thebalux Beat badkamermeubel 

Het veelzijdige badkamermeubel Beat van Thebalux geeft je de mogelijkheid om een strakke wastafel te voorzien van een fraai, bijpassend badmeubel. En het aantal mogelijkheden is bijna ontelbaar! Je hebt ruime keuze uit verschillende fronten, grepen, kleuren en afmetingen. Zelfs voor een kleine badkamer is een mooie ondiepe wastafel-met-onderkast-combinatie te verkrijgen. Het badmeubel is te combineren met een bijpassende spiegel of spiegelkast, waardoor de kasten in de badkamer een perfecte eenheid vormen. 

Voor extra opbergruimte voor handdoeken en andere badkamerartikelen kun je ook kiezen voor een extra badkamerkast. Deze is verkrijgbaar in verschillende hoogtes, maar met dezelfde afwerkingsmogelijkheden als de wastafelonderkast. 

AXOR One kranen

De luxe wastafelkranen van AXOR One zijn de perfecte aanvulling op jouw badkamer met industriële looks. De elegante lijnen en de laatste hoogwaardige technieken maken de kranen uit deze serie een keuze die lang in jouw badkamer aanwezig zal zijn. Door de nieuwe kardoeseenheid is een strakke, opvallend lage handgreep gecreëerd en is de juiste watertemperatuur eenvoudig te regelen. De ééngreeps wastafelmengkraan is verkrijgbaar in twee hoogten en door de uitgebreide keuze uit montage-opties is er voor elke situatie een AXOR-kraan verkrijgbaar. 

Naast de wastafelkranen uit deze serie kun je er ook voor kiezen om een bijpassende all-in-one doucheset te monteren. Zo word vormen de losse onderdelen in jouw badkamer een ware eenheid!

Meer informatie vind je op de AXOR one pagina.