Je meest ultieme douche-ervaring ooit

Een regendouche is anno 2018 bijna niet meer weg te denken in een badkamer. Geen wonder, want onder een regendouche voelen de warme waterstralen als een tropische regenbui. De PowderRain van Hansgrohe is een hele bijzondere regendouche, zeer waarschijnlijk zelfs de beste douche ooit. Waarom? Kijk en lees maar!

Hemels hebbeding

Hoog op het verlanglijstje van bijna iedereen die een nieuwe badkamer zoekt, gaat verbouwen of renoveren: een regendouche. Deze douche dankt z’n populariteit aan het heerlijke, weldadige gevoel als je eronder staat. Eerst werden de regendouches alleen gespot in luxe hotels, maar tegenwoordig zijn ze heel betaalbaar en bereikbaar voor in je eigen badkamer.

En geloof ons: het is heerlijk wakker worden onder een regendouche en een genot om de dag van je af te spoelen onder de zachte stralen. Uiteraard is er wel veel verschil in kwaliteit van materiaal, prestatie & beleving. Met PowderRain belooft hansgrohe pure wellness in je eigen badkamer!

Het regent zonnestralen

Met de introductie van PowderRain tilt hansgrohe je relaxmoment onder de douche naar een hoger, ongekend niveau. Dit gloednieuwe straaltype omhult je met piepkleine, zachte regendruppeltjes. What’s new zou je denken, maar in deze douchekop wordt het water over 6x zoveel watergaatjes verdeeld als normaal.

Hierdoor zijn de waterstralen zeer verfijnd en is PowderRain tot 20% stiller dan normale (regen)douches. En in tegenstelling tot bij een gewone douchebeurt, spatten de waterdruppels niet op wanneer ze je huid raken, maar blijven ze langer liggen.

Het effect? De douche lijkt warmer, zachter en is veel voller dan een normale (regen)douche. Net alsof je omhuld wordt door een cocon van water. Douchen onder hansgrohe PowderRain is een ware belevenis.

Kijk maar hiernaast: links zie je een normale straal en rechts de hansgrohe PowderRain. Zie je het verschil?

PowderRain
PowderRain

Alsof je op Bali bent

Het water van de PowderRain spat niet van de huid, maar ook niet op de grond. Handig in een inloopdouche. Je hebt tenslotte geen zin in een badkamer die na elke douchebeurt helemaal nat is. Doordat het water van de PowderRain langer op je huid blijft liggen, voelt de douche warmer aan.

Je kunt de kraan zelfs een graadje kouder zetten, dus het is tevens goed voor het milieu. De straal van de PowderRain is krachtig genoeg om je haren uit te spoelen en zacht genoeg om even heerlijk weg te dromen. Doe je ogen dicht en je bent voor een paar minuten op Sri Lanka of Bali!

Ook interessant voor jou

Classic Colour Chique badkamertrend

Upgrade je badkamer met dé badkamertrends van 2024

Ben jij toe aan verandering in je badkamer? Bekijk hier de badkamertrends van 2024 en tover jouw badkamer om tot je ideale badkamer!
BOHO badkamertrend wasmeubelcombinatie detail

Een vleugje Ibiza in huis met de BOHO Dream badkamer

Hou jij wel van een vleugje Ibiza in huis? Trek deze sferen door tot in de badkamer met de BOHO badkamer trend! Hiermee heb je altijd dat heerlijke vakantiegevoel.
Easy Drain Compact Clean

Voordelen douchegoot met weinig onderhoud

Een douchegoot moet vaker schoongemaakt worden dan je denkt. Maar met de Easy Drain Dryphon Techniek is schoonmaken bijna niet meer nodig!
Laat je badkamer groter lijken met tegels

Laat je badkamer groter lijken met tegels

Een kleine badkamer met een grote look? Er zijn meerdere trucjes met betrekking tot tegels om je badkamer (optisch) groter te laten lijken! Wij helpen je graag!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen