Je meest ultieme douche-ervaring ooit

Een regendouche is anno 2018 bijna niet meer weg te denken in een badkamer. Geen wonder, want onder een regendouche voelen de warme waterstralen als een tropische regenbui. De PowderRain van Hansgrohe is een hele bijzondere regendouche, zeer waarschijnlijk zelfs de beste douche ooit. Waarom? Kijk en lees maar!

Hemels hebbeding

Hoog op het verlanglijstje van bijna iedereen die een nieuwe badkamer zoekt, gaat verbouwen of renoveren: een regendouche. Deze douche dankt z’n populariteit aan het heerlijke, weldadige gevoel als je eronder staat. Eerst werden de regendouches alleen gespot in luxe hotels, maar tegenwoordig zijn ze heel betaalbaar en bereikbaar voor in je eigen badkamer.

En geloof ons: het is heerlijk wakker worden onder een regendouche en een genot om de dag van je af te spoelen onder de zachte stralen. Uiteraard is er wel veel verschil in kwaliteit van materiaal, prestatie & beleving. Met PowderRain belooft hansgrohe pure wellness in je eigen badkamer!

Het regent zonnestralen

Met de introductie van PowderRain tilt hansgrohe je relaxmoment onder de douche naar een hoger, ongekend niveau. Dit gloednieuwe straaltype omhult je met piepkleine, zachte regendruppeltjes. What’s new zou je denken, maar in deze douchekop wordt het water over 6x zoveel watergaatjes verdeeld als normaal.

Hierdoor zijn de waterstralen zeer verfijnd en is PowderRain tot 20% stiller dan normale (regen)douches. En in tegenstelling tot bij een gewone douchebeurt, spatten de waterdruppels niet op wanneer ze je huid raken, maar blijven ze langer liggen.

Het effect? De douche lijkt warmer, zachter en is veel voller dan een normale (regen)douche. Net alsof je omhuld wordt door een cocon van water. Douchen onder hansgrohe PowderRain is een ware belevenis.

Kijk maar hiernaast: links zie je een normale straal en rechts de hansgrohe PowderRain. Zie je het verschil?

PowderRain
PowderRain

Alsof je op Bali bent

Het water van de PowderRain spat niet van de huid, maar ook niet op de grond. Handig in een inloopdouche. Je hebt tenslotte geen zin in een badkamer die na elke douchebeurt helemaal nat is. Doordat het water van de PowderRain langer op je huid blijft liggen, voelt de douche warmer aan.

Je kunt de kraan zelfs een graadje kouder zetten, dus het is tevens goed voor het milieu. De straal van de PowderRain is krachtig genoeg om je haren uit te spoelen en zacht genoeg om even heerlijk weg te dromen. Doe je ogen dicht en je bent voor een paar minuten op Sri Lanka of Bali!

Ook interessant voor jou

Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen