Je eigen spa

Droom je van een luxe badkamer? Zo één waarin je uren in bad kunt relaxen met een boek. Maar waar je ook een snelle verkwikkende douche kunt nemen na het sporten?

Ultieme ervaring

Ervaar het ultieme wellness gevoel in je eigen badkamer; geniet van lange avonden badderen in bubbels of van een krachtige massagestraal onder de douche. Of beleef het echte spa-in-huis gevoel met de stoomdouche. Kan dat? Ja, dat kan dus… je eigen stoomdouchecabine! Heerlijk toch?

badderen in bubbels

Less is more

Kom tot rust in de ontspannen sfeer van je warm witte badkamer. Kies één tint en combineer materialen met verschillende structuren in een zelfde tint. Stijl je warm witte badkamer af met accessoires in warme houttinten en een subtiele dimbare verlichting. Dit is wellness zoals het bedoeld is!

witte badkamer

Kom deze ontwerpen en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Vind jouw showroom Magazine aanvragen

Slim indelen

Toch kan het ontwerpen van een badkamer met zoveel sanitair voor hersenbrekers zorgen. Want je wilt niet alleen een douchecabine én een ligbad én een ruim badkamermeubel… je wilt een ook mooie badkamer die ruim oogt en praktisch is in het gebruik. Vrees niet, hier kan de sanitairspecialist je mee helpen. Maak je wensenlijstje en neem hem mee naar de winkel. Samen bedenken we een slimme indeling voor je nieuwe badkamer. Eentje die past in de bij jou beschikbare ruimte.

Maak je wensenlijstje en neem hem mee naar je sanitair specialist.

witte badkamer

Ook interessant voor jou

Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen