Industriële look

Hoe creëer je een stoere en eigentijdse badkamer? En die door dagelijks intensief gebruik van alle gemakken voorzien moet zijn.

Eigentijds op maat

Met betonstuc op de wanden en een stoer meubel creëer je een industriële look. Deze Riverdale badkamer is een goed voorbeeld van stoer en eigentijds en helemaal de trend van nu. Het Riverdale meubel is samen met de bijpassende kolomkast dé eyecatcher. Slim en praktisch; het muurtje geeft je privacy op het toilet en het nisje in de douche is heel handig om je favoriete douchespulletjes bij de hand te hebben.

Industriële look

Door een stoer meubel te plaatsen met stalen frame bepaal je de look van je badkamer. De wand met grijze betonstuc maakt het helemaal af.

Om het toilet af te scheiden van de rest van de badkamer, is er een muurtje geplaatst. Dit muurtje dient tevens als afscheiding voor de doucheruimte. De glazen douchewand zorgt voor een ruimtelijk effect in de badkamer én in de doucheruimte.

Kies slim

Probeer bij het uitzoeken van je nieuwe badkamer de combinatie te zoeken tussen praktisch in gebruik én mooi om te zien. Jouw smaak, stijl, gezinssituatie en budget bepalen wat het beste bij je past. Laat je goed adviseren door de sanitairspecialist.

Ook een industriële badkamer? Wij maken graag een ontwerp op maat! Maak een afspraak bij je dichtstbijzijnde winkel.

Vind jouw showroom Magazine aanvragen

Ook interessant voor jou

Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen