In bad met marble

De trend van nu, maar zeker eentje die nooit gaat vervelen. De marmerlook. Marmer staat voor luxe en comfort en straalt van nature rust uit. Een trend die je bijna in elke stijl toe kunt passen.

Of je nu van minimalistisch, klassiek of juist heel modern houdt. Je kunt er alle kanten mee op. Wij kozen voor een strakke, maar warme tegelvariant. Je vindt in deze badkamer alles en een beetje meer om maximaal te kunnen genieten.

Royaal douchen en badderen

Een grote luxe inloopdouche met fijne transparante douchewand voor in de ochtend of een heerlijk ruim bad voor in het weekend. Met de mooiste tegels op wand en vloer, decoratieve nisjes en een touch ‘mat- zwart of wit’ maak je een heuse eyecatcher van jouw badkamer. Niet de ruimte, maar wel de wensen? Wij denken graag met je mee om het maximale uit jouw ruimte te halen.

Ingebouwd staat netjes

Door het toepassen van nisjes, een schapje of een verborgen kastje creëer je op een georganiseerde, maar super decoratieve manier extra opbergruimte voor al je mooie, maar ook de functionele badkamerproducten. Nooit meer halflege shampooflessen, een rondslingerend tubetje scrub of een verdwaald potje crème.

Tip: plaats meerdere nisjes strak naast elkaar of verspreid ze juist speels over de hele badkamer. Alles is mogelijk. Waar jij blij van wordt.

Wil je ook een georganiseerde badkamer? Onze sanitairspecialisten maken een slim badkamerontwerp op maat.

Sparkles in je plafond

Met een zwart spanplafond maak je je badkamer he-le-maal af. Geen naden. En onder alle bestaande plafonds te monteren en ook nog eens mét spotjes en speakers mogelijk. Het voelt bijna als douchen of badderen onder je eigen privé sterrenhemel. Dat vraagt om een glaasje bubbels in bad en genieten maar!

Slim met kleur

Ga je voor een witte waskom? Dan hoeft dit niet per se te zeggen dat je ook voor een wit meubel moet kiezen. Eén kleur zorgt voor rust, de waskom verdwijnt dan een beetje in het meubel. Ga je net als wij voor meer contrast? Kies dan eens voor een donker blad van het badmeubel. Er is zoveel mogelijk.

Tip: houd je van een verandering op zijn tijd? Zoek de variatie eens in het wisselen van accessoires. Alleen de kleur van een luxe handdoeken set, een mooi kleed en misschien wel een speciaal voor in de badkamerplant (die bestaan, echt waar) doet al wonderen. Probeer het eens!

Meer tips? Maak een afspraak met één van onze adviseurs. Zij denken graag met je mee!

Vind jouw showroom Magazine aanvragen

Ook interessant voor jou

Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen