Herfst? Lichtjes aan!

Goede verlichting is een must in de badkamer, zeker nu het in de ochtend en de avond weer wat donkerder wordt. Combineer peertjes met plafondspots of spiegelkastverlichting. Of je nu je lippen stift of in bad ontspant; zo heb je altijd het gewenste licht!

Doen: laat een lichtplan maken

We brengen steeds meer tijd door in de badkamer en dat vraagt om meer dan alleen één praktische plafondlamp. Het is leuk om te spelen met verschillende lichtaccenten en te variëren in de intensiteit van de lichtbronnen. Wissel peertjes en inbouwspots bijvoorbeeld af met spiegelkastverlichting en zacht kaarslicht voor een supersfeervolle badkamer. Onze sanitairadviseurs staan te popelen om je te helpen met een mooi én veilig lichtplan. Heel belangrijk in een natte ruimte. Voor nu eerst nog wat inspiratie!

Heb je behoefte aan meer licht in je badkamer? Onze sanitairadviseurs weten alles van badkamerverlichting en helpen je met een mooi en veilig lichtplan!

Vind jouw showroom Magazine aanvragen

Gaat er een lampje branden?

Kies voor een mooie spiegelkast mét geïntegreerde verlichting en je slaat twee (of drie!) vliegen in één klap. Een spiegel, verlichting en opbergruimte worden namelijk gecombineerd. Keuco heeft prachtige spiegelkasten met verlichting in de collectie, die zijn voorzien van warm ledlicht dat dimbaar is in drie verschillende standen. Denk aan gezichtsverlichting voor je dagelijkse verzorging en wastafelverlichting die dient als sfeermaker of nachtelijk oriëntatiepunt. De verschillende standen samen creëren een warm kamerlicht, dat je ook als enige lichtbron kunt gebruiken. Heel sfeervol voor een baddersessie.

Verlichting met een wow-factor

Vergeet het simpele lichtbolletje aan je plafond, anno 2018 kun je voor de badkamer uit zoveel mooie verlichting kiezen. Wat je woonstijl ook is! Veel merken ontwerpen lampen die zowel geschikt zijn voor de badkamer als voor de rest van je huis. Dit past bij de trend om de badkamer onderdeel te maken van je interieur en je favoriete woonstijl. Denk aan verlichting met bijzondere vormen en materialen, zoals gekleurd glas en hippe peertjes aan een strijkijzersnoer. Deze badkamerverlichting mag gezien worden!

Lichtpuntjes

Ook een optie voor je badkamer: inbouwspots. Verlichting die niet alleen functioneel is, maar ook prachtig ontworpen. Helemaal als je de spots wegwerkt in een zwart plafond. Met name als je veel licht nodig hebt, zijn inbouwspots ideaal. De lampen zijn vaak dimbaar, zodat je er zowel helder wit licht als een zachte en romantische gloed mee kunt creëren.

Ook interessant voor jou

Classic Colour Chique badkamertrend

Upgrade je badkamer met dé badkamertrends van 2024

Ben jij toe aan verandering in je badkamer? Bekijk hier de badkamertrends van 2024 en tover jouw badkamer om tot je ideale badkamer!
BOHO badkamertrend wasmeubelcombinatie detail

Een vleugje Ibiza in huis met de BOHO Dream badkamer

Hou jij wel van een vleugje Ibiza in huis? Trek deze sferen door tot in de badkamer met de BOHO badkamer trend! Hiermee heb je altijd dat heerlijke vakantiegevoel.
Easy Drain Compact Clean

Voordelen douchegoot met weinig onderhoud

Een douchegoot moet vaker schoongemaakt worden dan je denkt. Maar met de Easy Drain Dryphon Techniek is schoonmaken bijna niet meer nodig!
Laat je badkamer groter lijken met tegels

Laat je badkamer groter lijken met tegels

Een kleine badkamer met een grote look? Er zijn meerdere trucjes met betrekking tot tegels om je badkamer (optisch) groter te laten lijken! Wij helpen je graag!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen