Herfstkleuren in de badkamer

Ontdek hoe je je badkamer herfst-klaar kunt maken met warme kleuren, rustieke materialen en badkamermerken met thema om een warme, uitnodigende en gezellige ruimte te creëren die perfect is voor het herfstseizoen.

Bij het naderen van de herfst, is het een fijn idee om je huis op orde te hebben en klaar te zijn voor het nieuwe seizoen. Een van de ruimtes die vaak over het hoofd wordt gezien, is de badkamer. In dit artikel verkennen we hoe je je badkamer herfstklaar kunt maken met een warm en uitnodigend kleurenpalet.

De invloed van herfstkleuren:

Herfstkleuren zijn vaak warm en opvallend, die zorgen voor een gevoel van comfort en gezelligheid. Deze kleuren kunnen variëren van diep rood en oranje tot rijke bruintinten. Het toevoegen van deze kleuren aan je badkamer kan een enorme impact hebben op de totale uitstraling van de ruimte.

Bij het balanceren van deze warme kleuren, is het belangrijk om het evenwichtig en gecoördineerd te houden zonder dat het te overweldigend wordt. Een benadering kan zijn om neutrale tinten als basis te gebruiken en herfstkleuren als accenten toe te voegen.

De impact van bruine kleuren in de badkamer:

Bruin is een veelzijdige kleur die vaak geassocieerd wordt met de herfst. Van licht beige tot donkerbruin, deze tinten voegen warmte toe aan een ruimte en kunnen een rustgevende sfeer creëren. Een bruine badkamer kan echter te donker of somber zijn als hij niet op de juiste manier wordt aangepakt. Het juiste evenwicht vinden tussen lichte en donkere tinten is cruciaal.

Verschillende merken gebruiken met herfst-thema:

 • Sealskin

  Sealskin’s elegante douchewanden combineren perfect met subtiele herfstaccenten. Ze brengen warmte in elk badkamerontwerp en voegen een vleugje elegantie toe.

 • Grohe

  Voor een vleugje herfstluxe is er niets beter dan Grohe’s gouden en bronzen kranen. Ze voegen een rijke diepte toe aan je badkamer en brengen de warmte van de herfst in je huis.

 • Primabad

  Primabad biedt een scala aan badkamermeubels in warme herfstkleuren en verschillende houtsoorten. Deze meubels voegen een natuurlijk element toe dat zorgt voor een harmonieuze overgang naar de herfst.

 • Thebalux

  Thebalux is de perfecte keuze voor degenen die een stijlvolle industriële herfstlook willen. Hun badkamermeubels combineren hout met zwart, wat zorgt voor een sterk contrast dat zowel uitnodigend als verfijnd is.

 • Instamat

  Maak de perfecte herfstbadkamer compleet met de nieuwe MOON radiator van Instamat. Ontworpen door de bekende designer Peter Rankin, is het een prachtig designobject dat het licht in de ruimte op een unieke manier reflecteert.

Grohe herfst kleuren

Kom deze ontwerpen en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Vind jouw showroom Magazine aanvragen
lichte-herfstkleuren-badkamer

Conclusie

Met een beetje creativiteit en hulp van deze toonaangevende merken, kun je een warme, gezellige en uitnodigende badkamer creëren die perfect is voor de herfst.

Ook interessant voor jou

Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen