Hallo warme badkamer!

In de badkamer gaan we voor warmte en comfort. In de winter zetten we de verwarming graag een standje hoger. Niets zo vervelend als je bibberend afdrogen of ijskoude tegels onder je voeten. Met deze warmtebronnen heb je het nooit meer koud in de badkamer!

#1 Verwarmingsventilator

Nergens is een snelle en krachtige verwarming zo belangrijk als in de badkamer. Als je ’s ochtends voor de spiegel staat of ’s avonds geniet van een bad, moet het er snel lekker warm zijn.

Vijf elektrische designradiatoren van Vasco zijn vanaf nu uitgerust met een Blower, waarmee je badkamer binnen no-time een aangename temperatuur heeft.

Een gewone radiator verspreidt z’n warmte relatief traag, maar deze verwarmingsventilator zorgt voor een veel snellere en betere warmteverspreiding.

Badkamer radiator
Badkamer radiator wit

Je kunt de Blower zo instellen dat de badkamer alleen verwarmd wordt op voorgeprogrammeerde dagen en tijden. Als jij ’s ochtends nog slaperig onder de douche stapt, zorgt de Blower dat het in de badkamer al aangenaam warm is.

En als je vergeet om het raam te sluiten, terwijl de Blower nog aan staat, schakelt het apparaat automatisch in de anti-vriesmodus. De verwarmingsventilator verbruikt geen onnodige warmte en is een energiezuinige keuze. De aanschaf van een Vasco Blower verdient zichzelf dus terug!

#2 Vloerverwarming

Vloerverwarming is een feestje voor je voeten. Zeker in de badkamer, waar we vaak blootvoets rondlopen. Vloerverwarming heeft een groot aantal voordelen. Het zorgt voor een aangename warmte in je badkamer, doordat een groot oppervlak wordt verwarmd. Sommige systemen kunnen een radiator zelfs helemaal vervangen. Door te kiezen voor vloerverwarming houd je meer wandoppervlak over voor de plaatsing van een toilet of badkamermeubel.

Een ander belangrijk voordeel van elektrische vloerverwarming is dat deze óók werkt in het voor- en naseizoen, als de gewone cv-installatie uit is. De verwarmingsmatten zijn ook te gebruiken als verwarming achter je spiegel, zodat deze nooit meer beslaat en streepvrij blijft. Trakteer jezelf op een beetje luxe, waar je elke dag weer van geniet.

Dame geniet van warme vloerverwarming

#3 Designradiator

Een designradiator is tegenwoordig veel meer dan een simpele warmtebron. Het is een opbergplek voor badjassen, handdoeken en andere badkameraccessoires, maar bovenal is het een prachtig ontwerp om te zien. Een radiator heeft anno 2018 de status van een meubelstuk, waarmee je een statement maakt. Warmte, functionaliteit en design worden op fraaie wijze gecombineerd.

Geef je badkamer een persoonlijk tintje met een designradiator, die bij jouw stijl past. Ga voor een radiator van Instamat van gerecycled aluminium of kies voor een horizontale radiator die eruit ziet als een plank. Dat wordt nog moeilijk kiezen!

Desigradiator zwart in badkamer
Design radiator in vorm van trap in badkamer

Ook interessant voor jou

Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen