Elke dag een goede start

Het verrassende sanitairmerk Bron voelt als geen ander aan hoe belangrijk de start van jouw nieuwe dag is. Wij hebben een aantal Bron producten voor jou geselecteerd waarmee je de dag zorgeloos begint. Iedere dag weer.

Comfortabele perfectie

Iedere ochtend weer blij worden van je badkamer is prioriteit nummer één. Genieten in stijl doe je met de prachtig geselecteerde douchewand voorzien van een stalen frame. En een meubel waarbij alles klopt is wel heel fijn voor een soepele ochtendspits. Dit Bron meubel is een plaatje dankzij de ruimte voor stylingproducten die gezien mogen worden.

Kom deze ontwerpen en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Vind jouw showroom Magazine aanvragen

Start met genieten

Helemaal zen je dag starten? Zet je wekker een kwartiertje eerder en laat je helemaal onderdompelen in bad. Of wat denk je er van om in het weekend je dag te beginnen in jouw op maat gemaakte sauna? Dat is natuurlijke de allerbeste start van de dag en Bron maakt dit mogelijk voor je. Het genieten kan bijna beginnen want een warme badkamer is een must. Zeker als je heel vroeg opstaat en je je warme bed uit moet. Maar ook als je de warme doucheruimte verlaat. Deze eenvoudige radiator past in diverse badkamerstijlen!

Ook interessant voor jou

Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen