Elke dag een goede start

Het verrassende sanitairmerk Bron voelt als geen ander aan hoe belangrijk de start van jouw nieuwe dag is. Wij hebben een aantal Bron producten voor jou geselecteerd waarmee je de dag zorgeloos begint. Iedere dag weer.

Comfortabele perfectie

Iedere ochtend weer blij worden van je badkamer is prioriteit nummer één. Genieten in stijl doe je met de prachtig geselecteerde douchewand voorzien van een stalen frame. En een meubel waarbij alles klopt is wel heel fijn voor een soepele ochtendspits. Dit Bron meubel is een plaatje dankzij de ruimte voor stylingproducten die gezien mogen worden.

Kom deze ontwerpen en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Vind jouw showroom Magazine aanvragen

Start met genieten

Helemaal zen je dag starten? Zet je wekker een kwartiertje eerder en laat je helemaal onderdompelen in bad. Of wat denk je er van om in het weekend je dag te beginnen in jouw op maat gemaakte sauna? Dat is natuurlijke de allerbeste start van de dag en Bron maakt dit mogelijk voor je. Het genieten kan bijna beginnen want een warme badkamer is een must. Zeker als je heel vroeg opstaat en je je warme bed uit moet. Maar ook als je de warme doucheruimte verlaat. Deze eenvoudige radiator past in diverse badkamerstijlen!

Ook interessant voor jou

Classic Colour Chique badkamertrend

Upgrade je badkamer met dé badkamertrends van 2024

Ben jij toe aan verandering in je badkamer? Bekijk hier de badkamertrends van 2024 en tover jouw badkamer om tot je ideale badkamer!
BOHO badkamertrend wasmeubelcombinatie detail

Een vleugje Ibiza in huis met de BOHO Dream badkamer

Hou jij wel van een vleugje Ibiza in huis? Trek deze sferen door tot in de badkamer met de BOHO badkamer trend! Hiermee heb je altijd dat heerlijke vakantiegevoel.
Easy Drain Compact Clean

Voordelen douchegoot met weinig onderhoud

Een douchegoot moet vaker schoongemaakt worden dan je denkt. Maar met de Easy Drain Dryphon Techniek is schoonmaken bijna niet meer nodig!
Laat je badkamer groter lijken met tegels

Laat je badkamer groter lijken met tegels

Een kleine badkamer met een grote look? Er zijn meerdere trucjes met betrekking tot tegels om je badkamer (optisch) groter te laten lijken! Wij helpen je graag!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen