Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Een ‘pop of color’ in jouw badkamer

Kleuren bepalen in grote mate de sfeer in jouw badkamer. Door meubels of kranen in een bepaalde kleur toe te voegen aan jouw standaard badkamer, creëer je meteen een hele andere stijl. Met warme kleuren breng je meer sfeer in je badkamer en met lichte kleuren voornamelijk meer rust.

Ga voor een gekleurd badmeubel

Wil je meer kleur in jouw witte badkamer brengen? Kies dan voor een badmeubel of wastafel in een zachte kleur. De meubels en wastafels van Primabad Blend zijn er voor iedereen die graag afwijkt van de norm. Zoek het avontuur op en combineer het hoge en strakke wastafelblad met een bijpassende wastafelonderkast met speelse lijnen.

Welke samenstelling je ook kiest, je hebt in ieder geval keuze uit wel tientallen kleuren. Ook in wastafels heb je ruime keuze uit kleuren én maten. Zo zit er altijd wel iets bij wat precies bij jou past!

Warmte en sfeer met goudkleurige kranen

Combineer jouw gekleurde wastafel-en-badmeubelcombinatie met een goudkleurige kraan van Regn. Met deze kleur voeg je namelijk meteen veel warmte toe aan je badkamer. De hoogwaardige Regn-kranen zijn er in verschillende uitvoeringen en kunnen zich kwalitatief meten met de grootste merken. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in zes geweldige kleuren. Het unieke is dat alle items écht dezelfde kleur hebben. Er is dus geen enkel kleurverschil tussen bijvoorbeeld de metalen thermostaatkraan en de kunststoffen slang van je douche die erbij hoort.

Match jouw accessoires met de kleur van de kraan. Van handdoekhaak tot douchekop of toiletrolhouder, met het uitgebreide assortiment van Regn sanitair geniet je van vormgegeven perfectie tot in het kleinste detail.