Een innovatieve designradiator

Wanneerstandaardniets voor jou is, dan kan een innovatieve, unieke designradiator juist wél iets voor jou zijn. Hieronder geven we je graag een aantal voorbeelden van unieke radiators.  

Fraaie vormgeving

De prachtige SCUDI-desginradiator van Instamat verwarmt niet alleen jouw huis in stijl, maar het is eveneens een decoratief element met een uniek, modern ontwerp. De Instamat SCUDI designradiator is een heel bijzonder object, van de hand van Italiaanse designer Massimo Iosa Ghini. 

Unieke veelzijdigheid

De radiator is samengesteld uit drie stalen plaatelementen met een originele gebogen trapeziumvorm. Deze kunnen als overlappende schilden die elkaar kruisen worden gedraaid en verwisseld. De radiator -in meer dan 200 kleuren leverbaarkan bovendien zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden. Bovendien is de designradiator geschikt voor elke ruimte in huis. 

Scudi designradiator
Maan-designradiator

Designstatement

De MAANradiator van Instamat is een prachtig designobject, gemaakt van staal. Het bolvormige oppervlak van deze prachtige designradiator reflecteert het licht in de ruimte en zorgt daardoor voor een opvallende decoratieve functie. De MAAN-radiator is ontworpen door de bekende designer Peter Rankin.  

Heerlijke bijverwarming

De MAANdesignradiator ontworpen door Peter Rankin is perfect als plaatselijke bijverwarming of handdoekverwarmer. Hij is verkrijgbaar in elke gewenste RAL-kleur en in een aantal speciale kleuren zols chroom en goud. De optionele handdoekbeugel geeft deze radiator een extra functionaliteit.  

Kermi therm-x2 radiator

Energiebesparende radiator

De ultieme combinatie van zuinig verwarmen, hoog comfort en ongeëvenaarde kwaliteit; de therm-x2 paneelradiatoren van Kermi. Deze radiatoren gaan verder dan standaard. Met kortere opwarmtijden en tot wel 100% meer aangename stralingswarmte dan conventionele radiatoren, leveren ze superieur comfort én tot 11% energiebesparing.  

Innovatief product

De therm-x2 technologie maakt gebruik van seriële doorstroom, waardoor warmte efficiënter wordt overgedragen en opgewarmd. Dit resulteert in een opwarmtijd die tot 25% korter is, een snellere werking van het ventiel en aanzienlijke energiebesparing. Kies voor warmte, comfort en besparing!  

Elektrisch verwarmen

De DECO-LIGHT badkamerradiator is opgebouwd uit twee verticale collectorbuizen met daarop rechthoekige buizen. De combinatie van de strakke buizen met de tussenstukken als opening zijn perfect voor het drogen en verwarmen van handdoeken. Fijn voordeel aan de DECO-LIGHT radiatior is dat hij ook verkrijgbaar is in een elektrische versie!  

Ook interessant voor jou

Classic Colour Chique badkamertrend

Upgrade je badkamer met dé badkamertrends van 2024

Ben jij toe aan verandering in je badkamer? Bekijk hier de badkamertrends van 2024 en tover jouw badkamer om tot je ideale badkamer!
BOHO badkamertrend wasmeubelcombinatie detail

Een vleugje Ibiza in huis met de BOHO Dream badkamer

Hou jij wel van een vleugje Ibiza in huis? Trek deze sferen door tot in de badkamer met de BOHO badkamer trend! Hiermee heb je altijd dat heerlijke vakantiegevoel.
Easy Drain Compact Clean

Voordelen douchegoot met weinig onderhoud

Een douchegoot moet vaker schoongemaakt worden dan je denkt. Maar met de Easy Drain Dryphon Techniek is schoonmaken bijna niet meer nodig!
Laat je badkamer groter lijken met tegels

Laat je badkamer groter lijken met tegels

Een kleine badkamer met een grote look? Er zijn meerdere trucjes met betrekking tot tegels om je badkamer (optisch) groter te laten lijken! Wij helpen je graag!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen