Een innovatieve designradiator

Wanneerstandaardniets voor jou is, dan kan een innovatieve, unieke designradiator juist wél iets voor jou zijn. Hieronder geven we je graag een aantal voorbeelden van unieke radiators.  

Fraaie vormgeving

De prachtige SCUDI-desginradiator van Instamat verwarmt niet alleen jouw huis in stijl, maar het is eveneens een decoratief element met een uniek, modern ontwerp. De Instamat SCUDI designradiator is een heel bijzonder object, van de hand van Italiaanse designer Massimo Iosa Ghini. 

Unieke veelzijdigheid

De radiator is samengesteld uit drie stalen plaatelementen met een originele gebogen trapeziumvorm. Deze kunnen als overlappende schilden die elkaar kruisen worden gedraaid en verwisseld. De radiator -in meer dan 200 kleuren leverbaarkan bovendien zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden. Bovendien is de designradiator geschikt voor elke ruimte in huis. 

Scudi designradiator
Maan-designradiator

Designstatement

De MAANradiator van Instamat is een prachtig designobject, gemaakt van staal. Het bolvormige oppervlak van deze prachtige designradiator reflecteert het licht in de ruimte en zorgt daardoor voor een opvallende decoratieve functie. De MAAN-radiator is ontworpen door de bekende designer Peter Rankin.  

Heerlijke bijverwarming

De MAANdesignradiator ontworpen door Peter Rankin is perfect als plaatselijke bijverwarming of handdoekverwarmer. Hij is verkrijgbaar in elke gewenste RAL-kleur en in een aantal speciale kleuren zols chroom en goud. De optionele handdoekbeugel geeft deze radiator een extra functionaliteit.  

Kermi therm-x2 radiator

Energiebesparende radiator

De ultieme combinatie van zuinig verwarmen, hoog comfort en ongeëvenaarde kwaliteit; de therm-x2 paneelradiatoren van Kermi. Deze radiatoren gaan verder dan standaard. Met kortere opwarmtijden en tot wel 100% meer aangename stralingswarmte dan conventionele radiatoren, leveren ze superieur comfort én tot 11% energiebesparing.  

Innovatief product

De therm-x2 technologie maakt gebruik van seriële doorstroom, waardoor warmte efficiënter wordt overgedragen en opgewarmd. Dit resulteert in een opwarmtijd die tot 25% korter is, een snellere werking van het ventiel en aanzienlijke energiebesparing. Kies voor warmte, comfort en besparing!  

Elektrisch verwarmen

De DECO-LIGHT badkamerradiator is opgebouwd uit twee verticale collectorbuizen met daarop rechthoekige buizen. De combinatie van de strakke buizen met de tussenstukken als opening zijn perfect voor het drogen en verwarmen van handdoeken. Fijn voordeel aan de DECO-LIGHT radiatior is dat hij ook verkrijgbaar is in een elektrische versie!  

Ook interessant voor jou

Earthy Elegance badkamer

Elegantie ten top met de Earthy Elegance badkamer

Vol enthousiasme presenteren wij inspiratiebadkamer Earthy Elegance, die is ingericht volgens de laatste trends en gebaseerd op de natuur, met natuurlijke materialen.
Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen