Een badkamermeubel met mogelijkheden

Hoe wil jij je spullen opbergen in de badkamer? In schapjes, vakjes, op plankjes of een mooi badkamermeubel? Bron Select heeft maatwerk badkamermeubelen van A-kwaliteit die precies aansluiten bij jouw wensen. Helemaal zoals jij het wil, ook qua design.

Badkamermeubel naar jouw wens

Een badkamermeubel die helemaal naar jouw wens is, wat wil je nog meer? Met Bron Select kies je stap voor stap je ideale maatwerk badkamermeubel uit. De badkamermeubelen kunnen zelfs alle uitdagingen aan en overal is een oplossing voor. Ook het design, zoals de kleur, afmeting en materiaal kies je helemaal zelf. Iedere centimeter is mogelijk. Alles is mogelijk en je kunt eindeloos variëren! Je kunt de mooiste combinaties verzinnen.

Eindeloos combineren en stijlvol opbergen

Het voordeel van de badkamermeubelen van Bron Select is dat je eindeloos kunt combineren. Combineer je Bron Select badkamermeubel met plankjes of schapjes boven de wastafel, eventueel in dezelfde kleur. Daar kun je leuke accessoires op kwijt, maar je kunt er ook gastendoekjes op leggen. Of heb je fancy handzeep die er mooi uitziet? Dan is het ook leuk die als eyecatcher te gebruiken op je wastafel. Wil je nóg meer opbergruimte? Kies dan voor nog een hoge kast voor naast het badkamermeubel.

Alle vormen, maten en kleuren

Bron Select is écht maatwerk. Wil je graag een vrijhangend meubel of een meubel strak tussen twee wanden in? Of heb je een muur die in de weg zit en wil je daar graag het meubel omheen bouwen? Alles wordt op jouw situatie afgestemd. Ook de kleur en materiaal van je meubel kies je helemaal zelf uit, helemaal volgens de laatste trends. Heb je lef? Dan is een wastafelblad en wastafel van zwart marmer gecombineerd met een zwarte onderkast en zwarte kranen iets om over na te denken.

Of denk eens aan een opbouwkom of wastafel van solid surface, koper of composietsteen. Een hoog wastafelblad met ingebouwde wastafel, een afdekblad met waskom of een wastafel direct op het meubel… bijna teveel keus. Hieronder zie je een voorbeeld van een wastafelblad dat mooi om de muur heen is gebouwd.

Kom deze ontwerpen en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Vind jouw showroom Magazine aanvragen

Luxe uitstraling

Door het strakke design en de greeploze lades en deuren krijgen de Bron Select badkamermeubelen een luxe uitstraling. Storende vingerafdrukken op de grepen van je meubel is verleden tijd. De laden van de badkamermeubelen hebben bovendien een softclose sluiting. Zo gaan de laden altijd zachtjes dicht.

Ook interessant voor jou

Classic Colour Chique badkamertrend

Upgrade je badkamer met dé badkamertrends van 2024

Ben jij toe aan verandering in je badkamer? Bekijk hier de badkamertrends van 2024 en tover jouw badkamer om tot je ideale badkamer!
BOHO badkamertrend wasmeubelcombinatie detail

Een vleugje Ibiza in huis met de BOHO Dream badkamer

Hou jij wel van een vleugje Ibiza in huis? Trek deze sferen door tot in de badkamer met de BOHO badkamer trend! Hiermee heb je altijd dat heerlijke vakantiegevoel.
Easy Drain Compact Clean

Voordelen douchegoot met weinig onderhoud

Een douchegoot moet vaker schoongemaakt worden dan je denkt. Maar met de Easy Drain Dryphon Techniek is schoonmaken bijna niet meer nodig!
Laat je badkamer groter lijken met tegels

Laat je badkamer groter lijken met tegels

Een kleine badkamer met een grote look? Er zijn meerdere trucjes met betrekking tot tegels om je badkamer (optisch) groter te laten lijken! Wij helpen je graag!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen