Een badkamermeubel met mogelijkheden

Hoe wil jij je spullen opbergen in de badkamer? In schapjes, vakjes, op plankjes of een mooi badkamermeubel? Bron Select heeft maatwerk badkamermeubelen van A-kwaliteit die precies aansluiten bij jouw wensen. Helemaal zoals jij het wil, ook qua design.

Badkamermeubel naar jouw wens

Een badkamermeubel die helemaal naar jouw wens is, wat wil je nog meer? Met Bron Select kies je stap voor stap je ideale maatwerk badkamermeubel uit. De badkamermeubelen kunnen zelfs alle uitdagingen aan en overal is een oplossing voor. Ook het design, zoals de kleur, afmeting en materiaal kies je helemaal zelf. Iedere centimeter is mogelijk. Alles is mogelijk en je kunt eindeloos variëren! Je kunt de mooiste combinaties verzinnen.

Eindeloos combineren en stijlvol opbergen

Het voordeel van de badkamermeubelen van Bron Select is dat je eindeloos kunt combineren. Combineer je Bron Select badkamermeubel met plankjes of schapjes boven de wastafel, eventueel in dezelfde kleur. Daar kun je leuke accessoires op kwijt, maar je kunt er ook gastendoekjes op leggen. Of heb je fancy handzeep die er mooi uitziet? Dan is het ook leuk die als eyecatcher te gebruiken op je wastafel. Wil je nóg meer opbergruimte? Kies dan voor nog een hoge kast voor naast het badkamermeubel.

Alle vormen, maten en kleuren

Bron Select is écht maatwerk. Wil je graag een vrijhangend meubel of een meubel strak tussen twee wanden in? Of heb je een muur die in de weg zit en wil je daar graag het meubel omheen bouwen? Alles wordt op jouw situatie afgestemd. Ook de kleur en materiaal van je meubel kies je helemaal zelf uit, helemaal volgens de laatste trends. Heb je lef? Dan is een wastafelblad en wastafel van zwart marmer gecombineerd met een zwarte onderkast en zwarte kranen iets om over na te denken.

Of denk eens aan een opbouwkom of wastafel van solid surface, koper of composietsteen. Een hoog wastafelblad met ingebouwde wastafel, een afdekblad met waskom of een wastafel direct op het meubel… bijna teveel keus. Hieronder zie je een voorbeeld van een wastafelblad dat mooi om de muur heen is gebouwd.

Kom deze ontwerpen en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Vind jouw showroom Magazine aanvragen

Luxe uitstraling

Door het strakke design en de greeploze lades en deuren krijgen de Bron Select badkamermeubelen een luxe uitstraling. Storende vingerafdrukken op de grepen van je meubel is verleden tijd. De laden van de badkamermeubelen hebben bovendien een softclose sluiting. Zo gaan de laden altijd zachtjes dicht.

Ook interessant voor jou

Earthy Elegance badkamer

Elegantie ten top met de Earthy Elegance badkamer

Vol enthousiasme presenteren wij inspiratiebadkamer Earthy Elegance, die is ingericht volgens de laatste trends en gebaseerd op de natuur, met natuurlijke materialen.
Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen