Douchewand om bij weg te dromen

In de zomer is het extra genieten in de natuur. Sealskin liet zich voor haar nieuwe douchewandserie inspireren door de natuur wat een kalmerend effect heeft in de badkamer! Maar er is meer om te kiezen voor deze douchewand. Wij vertellen je waarom!

1. Kalmerend design

De nieuwe Sealskin duka Natura douchewanden zijn geïnspireerd op de natuur en het heerlijke buitengevoel. Dat zie je terug in het gestroomlijnde ontwerp van de draai-, schuif- en vouwpendeldeuren.

De rol van een douchewand in jouw nieuwe badkamer moet je qua design en comfort niet onderschatten. Zo merk je bij deze douchewand meteen een kalmerend effect zoals de natuur dat ook bij je creëert. Dat is pas fijn douchen!

2. Scharnieren en profielen zijn weggewerkt

Houd bij je keuze voor een douchedeur rekening met de ruimte die de deur nodig heeft om open en dicht te gaan. Sealskin heeft daar wat op gevonden: een draaideur, die scharniert vanuit het midden. Handig als je een radiator of wastafel hebt, die direct naast de deur hangt. Deze douchedeur heeft de uitstraling van een grote glasplaat zonder profielen en scharnieren midden op het glas. Het resultaat is strak, minimalistisch en esthetisch verantwoord.

Sealskin draaideur
Sealskin draaideur

Kom deze ontwerpen en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Vind jouw showroom Magazine aanvragen

3. Geïntegreerde deurgrepen

Bij de draai- en schuifdeuren van Sealskin is de deurgreep volledig in harmonie met het design van de douche. De greep is niet zoals gebruikelijk op het glas bevestigd, maar geïntegreerd in het magneetprofiel. Dit geeft de douche een moderne uitstraling en het is erg praktisch. Bij de schuifdeuren geniet je van een maximale uitstapruimte. Het glas is vrij van onderbrekingen en dat betekent schoonmaakgemak!

Sealskin deurgreep
Sealskin deurgreep 2

4. Afdichtstrips met weinig onderhoud

De kunststof afdichtstrip aan de onderkant van een douchedeur is een plek waar vuil zich snel hecht. En de strip schoonmaken is geen pretje. Sealskin heeft het afdichtsysteem van de duka Natura serie totaal vernieuwd. Op het glas zit een smal, aluminium profiel, waar het transparante afdichtprofiel in wordt geschoven. Zo geniet je van optimale spatwaterdichtheid, mooi design en zo weinig mogelijk onderhoud.

5. Geruisloze schuifdeuren

De schuifdeuren uit de duka Natura serie glijden geruisloos, dankzij een magnetische geleiding die verborgen is in het profiel aan de onderzijde. De schuifdeuren kunnen optioneel worden voorzien van een soft open-close systeem. De deuren stoppen dan automatisch om daarna zacht dicht te gaan. Comfortabel en veilig!

Geruisloze schuifdeuren

Ook interessant voor jou

Classic Colour Chique badkamertrend

Upgrade je badkamer met dé badkamertrends van 2024

Ben jij toe aan verandering in je badkamer? Bekijk hier de badkamertrends van 2024 en tover jouw badkamer om tot je ideale badkamer!
BOHO badkamertrend wasmeubelcombinatie detail

Een vleugje Ibiza in huis met de BOHO Dream badkamer

Hou jij wel van een vleugje Ibiza in huis? Trek deze sferen door tot in de badkamer met de BOHO badkamer trend! Hiermee heb je altijd dat heerlijke vakantiegevoel.
Easy Drain Compact Clean

Voordelen douchegoot met weinig onderhoud

Een douchegoot moet vaker schoongemaakt worden dan je denkt. Maar met de Easy Drain Dryphon Techniek is schoonmaken bijna niet meer nodig!
Laat je badkamer groter lijken met tegels

Laat je badkamer groter lijken met tegels

Een kleine badkamer met een grote look? Er zijn meerdere trucjes met betrekking tot tegels om je badkamer (optisch) groter te laten lijken! Wij helpen je graag!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen