Douchen zonder drempel

Douchen zonder douchebak is dé trend. Het biedt comfort door het ontbreken van een verhoogde instap en optische ruimte. Je badkamer oogt meteen een stuk ruimtelijker.

Less is more

Bijkomend voordeel is dat het water over een groter oppervlak wordt afgevoerd en sneller wegloopt én je kunt makkelijk in en uit de douche stappen. Immers de drempel van de ouderwetse douchebak staat je niet meer in de weg. En zeg nou zelf; mooier dan dit kan toch niet?

Douche zonder drempel
Platte mat grijze douche drain

Mooie goot

Bij innovatief douchen denk je misschien niet meteen aan de waterafvoer maar toch draagt dit onderdeel sterk bij aan het comfort van de douche en aan de uitstraling van je badkamer. Een mooie inloopdouche met een rooster voor de waterafvoer in de tegelvloer geeft een prachtig geheel.

Mooie design douchegoot
Hele strakke witte douchegoot
Twee onzichtbare drains naast elkaar in douche
Voeten in douche zonder drempels

Kom deze ontwerpen en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Vind jouw showroom Magazine aanvragen

Slimme roosters

De gelijkvloerse waterafvoer heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Prachtige strak ontworpen afvoergoten zijn het gevolg. Slimme eigentijdse modellen met fraaie designroosters die zich overal laten plaatsen. En dankzij een in hoogte verstelbaar systeem in de goot sluit het rooster perfect aan op de douchevloer. En zijn ze makkelijk schoon te houden.

Oranje douche afvoer zonder drempels
Douche afvoer zonder drempels bovenaanzicht
Design douche zonder drempels

Ook interessant voor jou

Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen