Douchen zonder drempel

Douchen zonder douchebak is dé trend. Het biedt comfort door het ontbreken van een verhoogde instap en optische ruimte. Je badkamer oogt meteen een stuk ruimtelijker.

Less is more

Bijkomend voordeel is dat het water over een groter oppervlak wordt afgevoerd en sneller wegloopt én je kunt makkelijk in en uit de douche stappen. Immers de drempel van de ouderwetse douchebak staat je niet meer in de weg. En zeg nou zelf; mooier dan dit kan toch niet?

Douche zonder drempel
Platte mat grijze douche drain

Mooie goot

Bij innovatief douchen denk je misschien niet meteen aan de waterafvoer maar toch draagt dit onderdeel sterk bij aan het comfort van de douche en aan de uitstraling van je badkamer. Een mooie inloopdouche met een rooster voor de waterafvoer in de tegelvloer geeft een prachtig geheel.

Mooie design douchegoot
Hele strakke witte douchegoot
Twee onzichtbare drains naast elkaar in douche
Voeten in douche zonder drempels

Kom deze ontwerpen en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Vind jouw showroom Magazine aanvragen

Slimme roosters

De gelijkvloerse waterafvoer heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Prachtige strak ontworpen afvoergoten zijn het gevolg. Slimme eigentijdse modellen met fraaie designroosters die zich overal laten plaatsen. En dankzij een in hoogte verstelbaar systeem in de goot sluit het rooster perfect aan op de douchevloer. En zijn ze makkelijk schoon te houden.

Oranje douche afvoer zonder drempels
Douche afvoer zonder drempels bovenaanzicht
Design douche zonder drempels

Ook interessant voor jou

Classic Colour Chique badkamertrend

Upgrade je badkamer met dé badkamertrends van 2024

Ben jij toe aan verandering in je badkamer? Bekijk hier de badkamertrends van 2024 en tover jouw badkamer om tot je ideale badkamer!
BOHO badkamertrend wasmeubelcombinatie detail

Een vleugje Ibiza in huis met de BOHO Dream badkamer

Hou jij wel van een vleugje Ibiza in huis? Trek deze sferen door tot in de badkamer met de BOHO badkamer trend! Hiermee heb je altijd dat heerlijke vakantiegevoel.
Easy Drain Compact Clean

Voordelen douchegoot met weinig onderhoud

Een douchegoot moet vaker schoongemaakt worden dan je denkt. Maar met de Easy Drain Dryphon Techniek is schoonmaken bijna niet meer nodig!
Laat je badkamer groter lijken met tegels

Laat je badkamer groter lijken met tegels

Een kleine badkamer met een grote look? Er zijn meerdere trucjes met betrekking tot tegels om je badkamer (optisch) groter te laten lijken! Wij helpen je graag!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen