De ultieme wellness ervaring

Ervaar het ultieme wellness gevoel in je eigen badkamer; geniet van lange avonden badderen in bubbels of van een krachtige massagestraal onder de douche. Of beleef het echte spa-in-huis gevoel met de stoomdouche. Kan dat?

Advies op maat

Zelf je eigen wellness badkamer samenstellen? Maak je wensenlijstje en neem hem mee naar je sanitairspecialist. Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek

Sauna in de badkamer

Lekker bubbelen

Laat alle spanning verdwijnen in een ligbad met whirlpoolstysteem. Kies voor een combi-pool en u heeft alles in één; luchtjets in de bodem van het bad en waterjets in de rug, aan de zijkant en/of bij uw voeten.

Complete ontspanning van het hele lichaam!

Bubbelbad in badkamer
Stoomcabine in doucheruimte

Het regent

Het is optimaal genieten onder een regendouche met een grote doorsnede. Ervaar een zachte, volumineuze doucheregen en ontspan! De strakke belijning met de ronde vormen zorgen ervoor dat zo’n mooie showerpipe binnen iedere badkamerstijl past.

Maak nu een afspraak met je sanitairspecialist en ontwerp samen je eigen wellness badkamer.

Dame onder de douche in badkamer
Dame onder regendouche

Ook interessant voor jou

Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen