De kraan als blikvanger

Nederlandse pracht met een Italiaanse tint; dat zijn deze kranen van Hotbath. Wij moeten toegeven dat we verliefd zijn op het kleurenpallet van de kranen.

Koninklijk handen wassen

We merken dat de kraan vaak het ondergeschoven kindje in het ontwerp van de badkamer is. Zonde, want met de kraan kun je de badkamer de juiste finishing touch geven! Waar je ‘vroeger’ automatisch voor een chromen kraan ging, is er nu ontzettend veel keus. Ga voor je nieuwe badkamer dan ook eens niet voor de traditionele kraankleur, maar kies voor koper of zwart.

Deze trendy Hotbath kranen zijn verkrijgbaar in maar liefst twaalf kleuren dus er zit vast iets tussen wat helemaal bij jouw nieuwe badkamer past. Metalen spelen een grote rol in de verrassende collectie van Hotbath. Het gaat van chroom tot verouderd messing en van geborsteld koper tot roze goud.

Trendy hotbath kranen met verschillende kleuren

Kranenfeestje

Het lijkt misschien spannend een koperen of matzwarte kraan. Want wat betekent dit voor de rest van de badkamerproducten? De kleur van je kranen pas je makkelijk aan op de rest van de badkamer. Want wist je dat de badkameraccessoires (zoals een toiletrolhouder) in dezelfde 12 kleuren beschikbaar zijn? Ideaal, want zo ontstaat direct een mooie eenheid in producten. En heel belangrijk: de kranen zijn juist heel goed te combineren met meubels en tegels. De gekozen kleur versterkt namelijk de uitstraling van de andere sanitairproducten. Want kijk maar eens hoe gaaf matzwart combineert met een witte wasbak. Het heeft direct zoveel meer allure. Mag het nóg opvallender? Dan is goud iets voor jou. Combineer je deze kraan met een rustig kleurenpallet van wit en grijs en de kranen knallen er uit! Een echte blikvanger.

Een tranenfeestje
Hotbath matzwart 1
Hotbath matzwart 2

Nieuwsgierig?

Zin gekregen om direct aan de slag te gaan met je nieuwe badkamer? Kom de kranen bekijken bij een winkel in de buurt.

Koperen kraan boven wasbak
Gouden wandkraan boven wastafel

Douchen in stijl

De doucheruimte is een geliefd onderdeel van de badkamer. Hoe fijn is het om te genieten van een warme douche terwijl je omringd wordt door stijl? Het mooiste resultaat in je badkamer creëer je door de kleur van de wastafelkraan ook door te voeren in de douchekraan.

Net als de wastafelkranen zijn de douchekranen van Hotbath ook verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren, waaronder geborsteld messing en matzwart.

Ook interessant voor jou

Classic Colour Chique badkamertrend

Upgrade je badkamer met dé badkamertrends van 2024

Ben jij toe aan verandering in je badkamer? Bekijk hier de badkamertrends van 2024 en tover jouw badkamer om tot je ideale badkamer!
BOHO badkamertrend wasmeubelcombinatie detail

Een vleugje Ibiza in huis met de BOHO Dream badkamer

Hou jij wel van een vleugje Ibiza in huis? Trek deze sferen door tot in de badkamer met de BOHO badkamer trend! Hiermee heb je altijd dat heerlijke vakantiegevoel.
Easy Drain Compact Clean

Voordelen douchegoot met weinig onderhoud

Een douchegoot moet vaker schoongemaakt worden dan je denkt. Maar met de Easy Drain Dryphon Techniek is schoonmaken bijna niet meer nodig!
Laat je badkamer groter lijken met tegels

Laat je badkamer groter lijken met tegels

Een kleine badkamer met een grote look? Er zijn meerdere trucjes met betrekking tot tegels om je badkamer (optisch) groter te laten lijken! Wij helpen je graag!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen