Creëer een douche-oase

In jouw nieuwe droombadkamer komt natuurlijk ook een douchecabine. Of misschien heb je wel de ruimte voor een vrijstaande douchewand. Dan moet je zeker eens kijken naar het uitgebreide assortiment douchecabines of –wanden van Van Rijn. 

Upgrade jouw badkamer

Dankzij de douchecabines enwanden uit de Van Rijn ST05-lijn kun je je badkamer al snel upgraden tot een douche-oase. De strakke afwerking en het heldere glas zorgen voor een in het oog springende combinatie.

Je hebt de keuze tussen een aluminium profiel in verschillende kleuren, dus je kunt kiezen welk model en kleur het best in jouw doucheruimte past. 

BIB_200818_Een+douchewand+voor+iedere+woonstijl_trendy_

Kom deze ontwerpen en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Vind jouw showroom Magazine aanvragen

De luxe van zekerheid

Met een Van Rijn douchewand of -cabine voeg je extra luxe toe aan jouw badkamer. Door de 200 cm hoge wand kun je heerlijk genieten van de douche, zonder je druk te hoeven maken over wateroverlast in de rest van de badkamer. Ook de magneetsluiting van de douchedeuren helpt een waterballet te voorkomen. 

Maatwerk mogelijk

De hoogwaardige douchecabines en -wanden van de Van Rijn ST05-serie kunnen ook voor jouw specifieke badkamerwensen op maat gemaakt worden. Daarbij is te denken aan het veranderen van materialen, kleuren, glasdikte, enzovoort. Deze fantastische collectie biedt de meest uiteenlopende oplossingen voor in jouw droombadkamer. 

Ook interessant voor jou

Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!
Scandic Spa badkamer

Functioneel maar vol luxe is de Scandic Spa badkamer!

Breng de natuur naar binnen en gun jezelf écht een moment van ontspanning. De Scandinavische badkamer wordt gevormd door design en comfort.
Header Schoonmaaktips

Schoonmaaktips zodat jouw badkamer langer mooi blijft!

Wat is er nu fijner dan een heerlijk ruikende en frisse badkamer? Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk van je badkamer genieten, waarvoor goed onderhoud essentieel is.
Vind jouw showroom Magazine aanvragen