Creëer een douche-oase

In jouw nieuwe droombadkamer komt natuurlijk ook een douchecabine. Of misschien heb je wel de ruimte voor een vrijstaande douchewand. Dan moet je zeker eens kijken naar het uitgebreide assortiment douchecabines of –wanden van Van Rijn. 

Upgrade jouw badkamer

Dankzij de douchecabines enwanden uit de Van Rijn ST05-lijn kun je je badkamer al snel upgraden tot een douche-oase. De strakke afwerking en het heldere glas zorgen voor een in het oog springende combinatie.

Je hebt de keuze tussen een aluminium profiel in verschillende kleuren, dus je kunt kiezen welk model en kleur het best in jouw doucheruimte past. 

BIB_200818_Een+douchewand+voor+iedere+woonstijl_trendy_

Kom deze ontwerpen en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Vind jouw showroom Magazine aanvragen

De luxe van zekerheid

Met een Van Rijn douchewand of -cabine voeg je extra luxe toe aan jouw badkamer. Door de 200 cm hoge wand kun je heerlijk genieten van de douche, zonder je druk te hoeven maken over wateroverlast in de rest van de badkamer. Ook de magneetsluiting van de douchedeuren helpt een waterballet te voorkomen. 

Maatwerk mogelijk

De hoogwaardige douchecabines en -wanden van de Van Rijn ST05-serie kunnen ook voor jouw specifieke badkamerwensen op maat gemaakt worden. Daarbij is te denken aan het veranderen van materialen, kleuren, glasdikte, enzovoort. Deze fantastische collectie biedt de meest uiteenlopende oplossingen voor in jouw droombadkamer. 

Ook interessant voor jou

Classic Colour Chique badkamertrend

Upgrade je badkamer met dé badkamertrends van 2024

Ben jij toe aan verandering in je badkamer? Bekijk hier de badkamertrends van 2024 en tover jouw badkamer om tot je ideale badkamer!
BOHO badkamertrend wasmeubelcombinatie detail

Een vleugje Ibiza in huis met de BOHO Dream badkamer

Hou jij wel van een vleugje Ibiza in huis? Trek deze sferen door tot in de badkamer met de BOHO badkamer trend! Hiermee heb je altijd dat heerlijke vakantiegevoel.
Easy Drain Compact Clean

Voordelen douchegoot met weinig onderhoud

Een douchegoot moet vaker schoongemaakt worden dan je denkt. Maar met de Easy Drain Dryphon Techniek is schoonmaken bijna niet meer nodig!
Laat je badkamer groter lijken met tegels

Laat je badkamer groter lijken met tegels

Een kleine badkamer met een grote look? Er zijn meerdere trucjes met betrekking tot tegels om je badkamer (optisch) groter te laten lijken! Wij helpen je graag!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen