Chic ontspannen

Met trots presenteren wij de Boutique Chic badkamer. Het is een van onze drie nieuwe badkamers die ingericht is volgens de laatste trends. Dankzij de luxe materialen en rijke kleuren voelt het in deze badkamer alsof je in chique hotel verblijft. Hier draait het om ontspannen in luxe.

Mooi marmer

Steensoorten zoals marmer of terrazzo passen goed in een Boutique Chic badkamer. We associëren het vaak met luxe en exclusiviteit. Echt marmer wordt gewonnen in steengroeven in Italië, Turkije en Griekenland en is zeer kostbaar.

Gelukkig maakt Villeroy & Boch prachtige marmerlook tegels, die bijna niet van het echte werk te onderscheiden zijn. Dat de marmerlook tegels de show stelen in deze badkamer lijdt in ieder geval geen twijfel. Deze tegels zijn verkrijgbaar met grijze of zelfs gouden aders voor een echt wow-effect.

Mooi marmer
Luxe douche met waterval

Douche deluxe

Een inloopdouche is heerlijk, maar een douche waar je de deur achter je dicht kunt doen is ook op en top genieten. Heb je het onder een inloopdouche snel koud, dan is het helemaal ideaal. Bijkomend voordeel is dat de rest van je badkamer droog blijft. Je kunt spelen met de uitstraling van de glazen douchewanden.

Ga je voor doorzichtig of gekleurd glas, een douchewand met zwarte of gouden profielen of kies je voor rookglas? Dit laatste wordt ook wel getint of zwart glas genoemd en is een van de nieuwste badkamertrends. De douchewand en zijdeur uit de Boutique Chic badkamer komen uit de Gallery 3000 serie van Sealskin.

Kom deze ontwerpen en veel meer moois bewonderen in een van de showrooms

Vind jouw showroom Magazine aanvragen

Luxe houtpatronen

De vloer en wand zijn verfraaid met houtlook tegels in warme houttonen van Villeroy & Boch. Helemaal Boutique Chic! Op de muur zit een tegel met het patroon van een Hongaarse punt. Een Hongaarse punt oogt net wat exclusiever en verrassender dan een visgraatpatroon, dat je tegenwoordig veel ziet.

Ondanks het koelere marmer straalt deze badkamer een en al warmte uit. Hoe dat komt? Onder meer door de houten vloer. Nou ja hout, tegels met een houtlook in een trendy plankenpatroon. Naast mooi zijn ze dus ook nog onderhoudsvriendelijk. Zo heb je wel de lusten en niet de lasten van een houten vloer.

Onder een waterval

Een regendouche is tegenwoordig bijna niet meer weg te denken uit de badkamer. Aan het weldadige gevoel alsof je onder een waterval staat, kan vrijwel geen enkele standaard douchekop tippen. In deze Boutique Chic badkamer is gekozen voor een inbouw hoofddouche van GROHE die bevestigd is door middel van een wandarm.

Doordat alle leidingen achter de muur zijn weggewerkt, ziet het er strak en modern uit. Of wat denk je van montage aan een plafondbuis? Superchic! De tijden dat een regendouche liters water verspilde zijn trouwens voorbij. Tegenwoordig wordt er vaak lucht aan de waterstraal toegevoegd, waardoor je waterverbruik flink omlaag gaat.

Ook interessant voor jou

Badmeubel Bad in Beeld

Bad in Beeld viert de 50e showroom!

Een mijlpaal voor Bad in Beeld; de 50e showroom! Het draait niet alleen om het verkopen van badkamers, maar ook om het opbouwen van klantrelaties.
Ronde vormen en aardse tonen

Aardse tinten en organische vormen

Rob en Janneke houden van de natuur, daarom moet hun nieuwe badkamer een weerspiegeling zijn van aardse tinten en organische vormen om optimaal te ontspannen.
Marmer in de badkamer

Chique en luxe met marmer in de badkamer

Marmer wordt al jarenlang in de badkamer gebruikt. Denk aan tegels en accessoires zoals waskommen, toiletborstels en zeepdispensers. Wij laten je onze favorieten zien!
Geberit iCOn badmeubel

Scandinavische eenvoud met stoere elegantie

We kijken binnen in de badkamer van Erik & Marjan. De natuurlijke materialen in combinatie met lichte kleuren en zwarte accessoires is prachtig!
Vind jouw showroom Magazine aanvragen