Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Zo oogt je badkamer weer als nieuw

Heb jij na de vakantie ook altijd zin om je interieur aan te pakken? Geef je badkamer eens een opfrisbeurt! Je douche, bad en wastafel laat je natuurlijk zitten, maar door kleine ingrepen geef je je badkamer een mini make-over. Laat je inspireren!

Switch on/off

Het is misschien niet het eerste wat in je opkomt, maar heb je er wel eens aan gedacht om je schakelmateriaal te veranderen? Busch-Jaeger heeft prachtige lichtschakelaars en stopcontacten van porselein met een vintage uitstraling, wit of trendy zwart. Trend en tradities worden in dit schakelmateriaal verenigd. Zo is je interieur helemaal in stijl. Het is een kwestie van een paar schroeven vastdraaien en that’s it! Wil je meer uit je schakelmateriaal halen, kies dan voor hun digitale radio voor inbouwdoosmontage. Terwijl je in bad ligt of onder de douche staat, kun je dan ontspannen bij mooie muziek. Het systeem neemt nauwelijks ruimte in en je hebt geen wirwar aan kabels, want de radio-ontvangst is mogelijk door een geïntegreerde of externe antenne. Je kunt de digitale radio ‘connecten’ met je smartphone, zodat je ook je favoriete Spotify lijstjes kunt afspelen via de WIFI. Relaxed!

Rond, vierkant, modern, vintage… Nieuwsgierig naar de verschillende soorten schakelmateriaal? Kom langs!

Zoek de dichtstbijzijnde winkel

Zoek het hogerop

Het plafond wordt vaak over het hoofd gezien. Maar wist je dat juist het plafond bijdraagt aan rust een een hele andere sfeer creëert? Het plafond en de verlichting horen net als de vloer en de muren bij de basis van je badkamer. En je weet wat ze zeggen: als de basis goed is, volgt de rest vanzelf! Onze tip: kies bij een nieuwe plafond ook voor inbouwspotjes. Goed licht in de badkamer is het belangrijk om goed licht te hebben in de badkamer. Je hebt gericht licht nodig als je je opmaakt, tanden poetst of je wenkbrauwen epileert en juist zacht sfeervol licht als je ontspant in bad.

Ben je benieuwd of een ander plafond met inbouwspots bij jou gemakkelijk is te realiseren? Kom langs en laat je adviseren door onze sanitairspecialisten!

Maak een afspraak

Klaar in een paar uurtjes!

Zoek je iets wat je in een middagje kan aanpakken? Vervang je spiegel! Riverdale heeft een beauty in de collectie. De ronde spiegel heeft een doorsnede van 70cm of 100cm, je kunt er dus makkelijk met z’n tweeën tegelijk gebruik van maken. De spiegel is gemonteerd op een aluminium frame, dat de uitstraling heeft van staal. In een relatief kleine badkamer is het juist mooi om voor enkele grote elementen te kiezen, zoals een spiegel! Het mooie aan de Riverdale spiegel is het planchet dat geïntegreerd is in de spiegel. Wat een mooie ruimte voor kleine spulletjes. Met nieuwe badkamerkranen kun je ook hoge ogen gooien. In de badkamer gebruiken we ‘m gemiddeld 6x per dag. Ter vergelijking: in de keuken is dat 40 keer. Zit renoveren er qua budget even niet in? Met andere accessoires geef je je badkamer een opfrisbeurt. Denk aan een paar mooie manden, textiel of een decoratieve ladder. Zo oogt je badkamer weer als nieuw!

Badkamerpraat

Blijf ons maandelijks volgen met badkamerpraat. Hét startpunt voor jouw nieuwe badkamer. Volop inspiratie en tips.