Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Zo krijgt je interieur een industriële look

Een industriële woonstijl is helemaal hip and happening. In deze stijl waan je je in een stadse loft met een rauw randje of een stoer pakhuis vol beton, staal en een trendy brick wall.

Je hoeft niet in een oude fabriek te wonen om te genieten van deze stijl. Met een aantal tips & trics geef je je interieur, van de woonkamer tot de badkamer, een industriële look!

Stuur mij het inspiratie magazine

Fabriekslook in je interieur

In een industriële woonstijl draait het om stoere materialen, grafische elementen en donkere kleuraccenten. Denk aan muren die afgewerkt zijn met betonstuc, stalen kozijnen, oude meubels van doorleefd hout, vintage accessoires en zwarte, grijze en legergroene tinten. Grafische patronen komen terug in muurdecoratie en textiel. Zo lijkt het net alsof je in een hippe loft in New York woont. Wil jij ook zo'n industriële look in je badkamer? We helpen je graag. Maak een afspraak.

Zwarte accenten

Om een industriële woonstijl door te voeren in je huis, kun je een aantal dingen doen. Zwarte accenten zijn een absolute must. Zwart is stoer, maar ook stijlvol. Kies bijvoorbeeld voor een zwarte stortdouche van Hotbath, een douchewand met stalen profiel of een designradiator van Instamat als echte blikvanger. Combineer zwart met verschillende grijstinten, donkergroen, wit en houten materialen.

Droom je van een industriële badkamer? In ons magazine 'Passie voor je Badkamer' ontdek je de laatste innovaties, mooiste producten en handige tips. Onmisbaar dus als je overweegt je badkamer te vernieuwen. Vraag ‘m nu aan!

Vraag direct een magazine aan

Vrijblijvend advies? Vul dan ook hieronder je gegevens in.

Stoere materialen

Staal is onmisbaar voor een industriële look. Een douchewand van Bron met een stalen profiel of een badkamermeubel met stalen frame zijn echte musthaves. Betontegels of betonstuc zorgt voor een robuuste en doorleefde uitstraling. Mooi in combinatie met hout dat je veel ziet in badkamermeubels en accessoires. Wie weet heb je nog een oud krukje staan, die een plekje verdient in je badkamer? Om industrieel te wonen, hoef je niet je hele interieur op z'n kop te zetten. Een schuifdeur geeft meteen dat stoere gevoel, net als bijvoorbeeld een houten werkbank vol butsen en verfspatten. Plaats er een mooie waskom op en je creeërt je eigen unieke badkamermeubel!

Finishing touch

Stoere draadmanden zijn een mooie en praktische opbergplek voor toiletrollen en gastendoekjes en door betonnen lampjes op te hangen voor de spiegel heb je altijd genoeg licht. Een vintage kastje is een mooi contrast met alle strakke vormen en gladde materialen. Betegel een nis in je badkamer of douchewand met tegels in een visgraatpatroon voor een wow-effect. Mooi textiel, zoals een badmat met grafische patronen, maakt je industriële interieur helemaal af.

In een winkel bij jou in de buurt kun je alle materialen door je handen laten gaan. Laat je verrassen door de mogelijkheden voor jouw badkamer. Wij inspireren je graag en geven een advies op maat.

Maak afspraak