Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Winter? Haal de zon in je badkamer!

Brrr, wat is het koud! Kijk jij al weer uit naar de zomer? Er is een manier om de zon in huis te halen: met een Feel Good Shower. Dé musthave van deze winter!

Douchen in het zonlicht

Een dagelijkse dosis zonlicht zorgt voor voldoende aanmaak van vitamine D en een goede weerstand. Je krijgt er ook meer energie en sterkere botten van. In de winter zien we de zon helaas niet zo vaak. Daar is wat op gevonden: een Feel Good Shower van Bron bootst natuurlijk zonlicht na, door uv-en infraroodstraling te combineren. De infraroodstraling dringt diep door in je huid, waardoor je je van binnen helemaal warm voelt. Alsof je doucht in het zonlicht!

Lekker in je vel

Heb je snel last van een winterdip? Dan moet je een Feel Good Shower van Bron zeker eens proberen. Dit systeem biedt eigenlijk alleen maar voordelen: soepele spieren en gewrichten zorgen dat je je fit voelt. Heb je last van nek- of rugklachten, reuma of spieren die vast zitten, dan is een Feel Good Shower ook een uitkomst. Door de warmte verdwijnen of verminderen je klachten. Doordat je bloedsomloop stijgt, worden bouwstoffen sneller aangevoerd en verlaten afvalstoffen je lichaam.

Onze sanitairspecialisten vertellen je alles over de voordelen van een Feel Good Shower. Kom langs voor advies!

Zoek de dichtstbijzijnde winkel

Stralend!

Een Feel Good Shower is er in twee verschillende kleuren. Je kunt ‘m laten inbouwen in een muur in de douche en is leverbaar in zwart en wit. Het systeem wordt gekenmerkt door een strakke en rustige vormgeving. Je kunt de uv-straling en de infraroodstraling zowel tegelijk als afzonderlijk van elkaar gebruiken. De Feel Good Shower is voorzien van een timer.

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? Laat je inspireren door een op maat gemaakt badkamerontwerp!

Maak een afspraak