Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Waan je in dubai

Denk je aan Dubai, dan denk je aan bling bling. Op deze populaire bestemming in het Midden-Oosten zie je interieurs met marmer en goud. Dit komt ook goed tot z’n recht in de badkamer. Zo waan je je elke dag in een sprookje uit duizend-en-een-nacht!

Ga voor goud

Dubai is een moderne stad vol wolkenkrabbers middenin de woestijn. Hier draait het om luxe en overdaad. De shopping malls, de hoogte van de gebouwen, de auto’s… alles is hier over the top. Dat geldt ook voor interieurs. Wil je in je badkamer zo’n luxe sfeer neerzetten? Dan mag goud in ieder geval niet ontbreken. Deze tint kun je het beste gedoseerd toepassen in je accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een gouden fles- en sponshouder. Zo geef je shampoo en douchegel een stijlvolle en praktische plek. Het is mooi om goud terug te laten komen in meerdere accessoires, zoals een toiletborstelhouder, handdoekring en haakjes. Houd de rest van je badkamer rustig, zodat de gouden accessoires eruit springen en het niet to much is.

Heb je de gouden smaak te pakken? Gouden kranen zijn op dit moment erg populair. Niet alleen in Dubai, maar ook in ons kikkerlandje. De meeste sanitairmerken hebben inmiddels ook gouden badkamerkranen aan hun collecties toegevoegd. Vaak kun je kiezen uit hoogglans en geborstelde uitvoeringen. Een gouden kraan in hoogglans zorgt voor een luxe uitstraling, terwijl een geborstelde uitvoering vintage charme aan je badkamer toevoegt. In Dubai houden ze wel van een beetje bling bling en daar zie je vooral hoogglans goud terug. Mooi in een lichte of witte badkamer, of voor wie durft: in een zwarte badkamer. Een ding is zeker, zo laat je je badkamer stralen!

Ben je helemaal weg van gouden badkamerkranen? Wij hebben een uitgebreide collectie, die je moet zien!

Maak een afspraak

Droom weg bij marmer

In Dubai is een temperatuur van 40 graden niet ongewoon. Binnen hebben de inwoners van deze stad daarom behoefte aan koele materialen. Denk aan luchtige linnen stoffen, glaswerk en… marmer! Marmer heeft een op en top luxe uitstraling. De collectie Marmochic van Villeroy & Boch bestaat uit prachtige marmeren tegels, de een nog mooier dan de ander. Je kunt kiezen uit matte, glanzende of gepolijste (hoogglans) tegels. Alle tegels hebben een subtiele grijze aders. Qua kleuren gaat het van maagdelijk wit tot subtiele bruin- en grijstinten. Zo mooi!

Wil je een nieuwe badkamer met een luxe uitstraling à la Dubai? Onze sanitairadviseurs staan voor je klaar. Kom langs voor advies!

Zoek de dichtstbijzijnde winkel

Badkamerpraat

Blijf ons maandelijks volgen met badkamerpraat. Hét startpunt voor jouw nieuwe badkamer. Volop inspiratie en tips.