Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Verliefd op koper

Gespot in de badkamer: koper. Je ziet dit trendy materiaal terug in verlichting, drains, douchesets…. Maar onze favoriet zijn toch wel de kranen in geborsteld koper van Hotbath.

Trend: koper

De tijd van sobere en ingetogen interieurs is voorbij, anno 2018 mogen we los met rijke patronen, diepe kleuren en een overdaad aan materialen. Koper is een interieurtrend en past perfect in dit verhaal. Vroeger was dit materiaal alleen voor de rijken weggelegd, maar tegenwoordig is koper voor iedereen bereikbaar. Je ziet het vooral terug in accessoires, zoals lampen, kandelaars en bijzettafels. De warme roodbruine kleur is moeilijk te weerstaan, wat je interieursmaak ook is. Koper is mooi in een lichte basis, maar ook een goede match met roze, diepblauw, groen en zwart.

Geef je badkamer glans

Koper is een materiaal dat vaak subtiel wordt toegepast. Perfect voor de badkamer! Wat denk je van een koperen wastafelkraan van Hotbath? Of ga voor een thermostaat, drain of doucheset in koper. Het is weer eens wat anders dan chroom. Door koper te combineren met een rustig kleurenpalet vind je het over vijf jaar waarschijnlijk nog steeds mooi. Ga je voor een wow-effect, dan kun je koper combineren met marmer of zwart. Wedden dat de oh’s en ah’s niet van de lucht zijn? Hoe je het ook combineert: koper is de komende jaren een blijvertje in de badkamer.

Laat je inspireren door ons koperen sanitair in een van onze vestigingen.

Zoek de dichtstbijzijnde winkel

Glanzend, gepolijst, geborsteld

Hotbath is specialist op het gebied van kranen. De trendy designkranen uit hun Cobber-lijn zijn verkrijgbaar in maar liefst twaalf kleuren. Metalen spelen een grote rol in deze collectie. Het gaat van chroom tot verouderd messing en van geborsteld koper tot roze goud. Zo mooi! De kranen van Hotbath hebben niet alleen goede looks, maar zijn ook voorzien van technische hoogstandjes. Ze kunnen zowel links, rechts als boven de uitloop worden gemonteerd. Het Flower Power systeem zorgt dat er geen warm water wordt verspilt.

Door je kranen te vervangen geef je een bestaande badkamer een frisse boost. Toe aan wat anders?

Maak een afspraak