Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Vakantie in eigen badkamer!

Voor veel mensen gaat de zomervakantie er anders uitzien dan vooraf gepland. De kans dat je een verre reis gaat maken is vrij klein. Gelukkig kunnen we ons ook goed in ons eigen huis vermaken. Lees deze tips om op vakantie te gaan in je eigen badkamer!

Jouw favoriete vakantiegeur

Je kent het wel, je ruikt een bepaald geurtje en je krijgt direct vakantiekriebels. Dat fijne, ontspannen gevoel wat je hebt wanneer je op jouw ultieme vakantieplekje bent. Probeer dus te bedenken welke geurtje dat bij jou oproept! Zijn het de lavendelvelden in Frankrijk? De dennenbossen in Zweden? Of brengt de geur van Jasmijn je rechtstreeks naar de Middellandse zee? Zorg dan dat je een geurkaarsje of olie met die geur in je badkamer zet! Zo ruik je jouw favoriete vakantiebestemming direct wanneer je de badkamer binnenstapt.

Het ‘even-weg-gevoel’ met planten

Je ziet het tegenwoordig steeds meer, planten in de badkamer. En dat is helemaal niet gek! Want planten zijn niet alleen goed voor de luchtzuivering, maar uit onderzoek is gebleken dat mensen ook blij worden van planten. Dus shop jouw favoriete vakantieplant en creëer het ‘even-weg-gevoel’ in je eigen badkamer! Niet alle planten zijn geschikt om in de badkamer neer te zetten, dus laat je goed informeren.

Wil je advies over hoe je van jouw badkamer -op een professionele manier- jouw eigen vakantieoord kunt maken? Neem dan eens contact op met één van onze sanitairspecialisten. Zij helpen je graag verder.

Jouw gegevens

Afspraak

Jouw vakantiedrankje

Wat is er nou fijner dan in bad zitten met een lekkere cocktail? Of even helemaal opgaan in je badkamermoment met een verfrissende smoothie? Maak van die momenten kleine feestjes met je favoriete vakantiedrankje! Ons lievelingsdrankje blijft toch wel de mangosmoothie met kokos. Pak 1 mango, 1 banaan, een kwart van een verse ananas en 150 ml kokoswater. Schil het fruit, snijd alles in grove stukken en doe het -samen met de kokosmelk- in de blender tot het een gladde shake is. Zeker weten dat het ultieme vakantiegevoel in je naar boven komt!

Zomerse sferen met muziek

Vaak besef je het pas in de weken na de vakantie. Want zodra je dat ene liedje voorbij hoort komen verschijnt er vanzelf een glimlach op je gezicht! En denk je spontaan weer terug aan die fijne momenten op vakantie. Dus wanneer je geniet van een vakantie-moment in de badkamer kan een lekker muziekje niet ontbreken. Je hebt tegenwoordig heel trendy USB- en Bluetooth aansluitingen voor in de badkamer. Zo kun je eenvoudig je mobiel koppelen en klinkt jouw favoriete muziek uit de ingebouwde speakers. Klinkt goed he!?

Wil je meer inspiratie over hoe je van jouw badkamer -op een professionele manier- jouw eigen vakantieoord kunt maken? Vraag ons magazine aan.

Jouw gegevens

Vrijblijvend advies? Vul dan ook hieronder je gegevens in.

Badkamerpraat

Blijf ons maandelijks volgen met badkamerpraat. Hét startpunt voor jouw nieuwe badkamer. Volop inspiratie en tips.