Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Toveren met tegels

Tegels zijn er in allerlei kleuren, maten en patronen. Dat is maar goed ook, want tegels bepalen voor een groot deel de uitstraling van je badkamer.

Vaak zie je in de badkamer neutrale kleuren zoals zwart, grijs en wit. Maar kijk ook eens hoe mooi het is om te combineren met kleurrijke tegels en diverse formaten. Of voeg speelse accenten toe, van mozaïektegels in een nisje tot een tegelbaan achter het meubel. En helemaal van nu: hexagone tegels. Tip: durf creatief te zijn en maak van je badkamer dé eyecatcher van je huis!

Grijs saai?

Hoezo grijs is saai? Wanneer je kiest voor een mooie retro vloertegel met een grove granito look geeft dit een mooie vintage feel aan de ruimte, heel stylish! Wil je liever een subtiel accent? Dan staat een granito look mozaïektegel in bijvoorbeeld een nis of als een strook achter de wastafel mooi.

Maak je wensenlijstje en neem hem mee naar je sanitairspecialist.
Zoek de dichtstbijzijnde winkel

Ton sur ton

Geef een eigen identiteit aan je badkamer. Met ton-sur-ton kleurtinten creëer je een rustig geheel maar wel op een speelse manier. Je kunt helemaal los gaan en kiezen voor visgraat op de muur, of grotere geometrische vormen. Maar ook met kleine vierkante tegels in lichte kleurtinten bereik je een heel eigen resultaat. Wat spreekt jou het meest aan?

Ontwerp samen met de sanitairspecailist jouw nieuwe badkamer.
Maak een afspraak