Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Sfeervolle badkamer

Een douche in de ochtend of juist een ontspannend bad in de avond. We doen dit het liefst in een fijne, frisse badkamer. Met de mooiste tegels, een prachtig bad en hier en daar een accent kleur creëer je een unieke, persoonlijke ruimte.

Opbergtip

Een badkamer moet niet alleen sfeervol, maar ook praktisch zijn en dus genoeg opbergruimte bieden. Tip: hang een rekje boven het bad om zeep en shampoo op te leggen. Schilder het rekje in dezelfde kleur als de muur. Zo wordt de muur niet doorbroken en behoud je een gevoel van ruimte.

Pure materialen

In dit badkamermeubel is een houten onderkast gecombineerd met een witte, keramieken wastafel. Op de wastafel is voldoende ruimte om je mooiste sieradendoosjes, zeepjes, plantje of gewoon je tandenborstel te plaatsen. Het maakt eigenlijk niet uit welke styling je voorkeur heeft, dit meubel heeft een mooie moderne maar klassieke stijl.

Ariadne at Home badkamer

Visgraat met accentkleuren

Niet alleen mooi op de vloer, maar ook op de muur doet het visgraatmotief het heel goed. Kies voor een ton-sur-ton kleurenpalet voor een romantische en unieke look and feel. Laat het patroon terugkomen in bijvoorbeeld een nis. Dat zorgt voor een speelse touch.

De smalle glazen douchewand creëert een ruime inloopdouche en voorkomt waterspatten op de badkamervloer. Heel praktisch voor die snelle douche in de ochtend. Bovendien oogt de badkamer ruimtelijker.

Schoonmaakgemak

Dit toilet heeft geen spoelrand en is daardoor supermakkelijk schoon te houden. Heel hygiënisch. En laat die toiletzitting maar vallen; door het softclosesysteem kan de toiletzitting niet meer met een klap op het toilet vallen. Dit lijkt een kleinigheid maar eenmaal eraan gewend wil je nooit meer anders!

De moderne drukplaat heeft toetsen voor waterbesparend spoelen én is voorzien van een inworpschacht voor reinigingstabletten. Ja echt, met één druk op de knop reinigt dit je toilet. Dat is pas schoonmaakgemak.

Laat je informeren over alle mogelijkheden. Plan een afspraak met je sanitairspecialist.
Maak een afspraak

Badkamerpraat

Blijf ons maandelijks volgen met badkamerpraat. Hét startpunt voor jouw nieuwe badkamer. Volop inspiratie en tips.