Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Romantische sfeer op het toilet

Wij hebben ons zelf uitgedaagd om van de toiletruimte een romantische ruimte te maken. En dat is gelukt vinden wij zelf! De ruimte is romantisch met een landelijke touch.

Hygiëne & comfort

Het strak vormgegeven vrij hangende toilet heeft een nieuwe spoeltechniek en heeft hierdoor geen spoelrand. Dit maakt je toilet hygiënischer en niet onbelangrijk: je toilet schoonmaken gaat een stuk sneller. Door het softclose-systeem kan de toiletzitting niet meer met een klap dichtvallen. De moderne drukplaat heeft toetsen voor waterbesparend spoelen én is voorzien van een inworpschacht voor reinigingstabletten.

Tegels in balans

Ook zo dol op houten vloeren? Dat kan nu ook in je toilet. Deze stoere houtlook vloertegel is niet van echt hout te onderscheiden maar heeft wel alle voordelen die een tegel met zich meebrengt: boen je toiletvloer zoveel je wilt, hij kan er tegen.

Wand met kantreliëf

De wandtegels met kantreliëf zijn een lust voor het oog; romantischer kan bijna niet. En getegeld in een visgraat patroon krijgen ze nog meer karakter. Mix ze met een wildverband houtpatroon op de vloer en het zorgt voor een prachtige ambiance in je toiletruimte.

Advies op maat

Toe aan je eigen toiletmetamorfose? Maak een toilet-wensenlijstje en neem hem mee naar je sanitairspecialist. Maak nu een afspraak voor een adviesgesprek.
Maak een afspraak

Badkamerpraat

Blijf ons maandelijks volgen met badkamerpraat. Hét startpunt voor jouw nieuwe badkamer. Volop inspiratie en tips.