Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Nieuwste toiletideeën

In het toilet durven we meer uit te pakken dan in de badkamer. Met bijzondere tegels voor een wow-effect, een luxe douchewc of een praktisch spoelrandloos toilet. Accessoires zijn ook hier de kers op de taart. Dit zijn de nieuwste ideeën voor je toilet!

Reinigen met water

Qua design en functionaliteit is er de afgelopen jaren veel veranderd. Als eerste stellen we de douchewc’s aan je voor. Als je het eenmaal hebt geprobeerd, wil je nooit meer wat anders. Hoe dat komt? Door de reiniging met water voel je je na een toiletbezoek heerlijk fris. In de ViClean van Villeroy & Boch is de techniek voor het eerst in het keramiek weggewerkt en valt de douchefunctie niet op als je het niet weet. Door één druk op de knop van je afstandsbediening of de app op je telefoon start de reiniging met water. Dag wc-papier, hallo hygiëne!

Een spoelrandloos toilet is ook niet meer weg te denken in de toiletruimte of badkamer. Schoonmaken gaat zo een stuk gemakkelijker, hygiënischer en sneller. Wie wordt daar nou niet blij van? Doordat het toilet aan de binnenkant geen rand heeft, wordt het voor vuil onmogelijk om zich daar te nestelen. Naast al deze voordelen ziet het toilet er ook nog eens strak en gestroomlijnd uit. Gaat een spoelrandloos toilet op je wishlist?

Druk je stempel met tegels

Tegels zijn dé manier om van je toilet echt wat bijzonders te maken. Op de vloer, de wand, in een nis… Aangezien het om een klein oppervlak gaat, kun je kiezen voor een opvallende vloertegel qua kleur of dessin. Houd de rest van de toiletruimte in dat geval rustig. Grote (gerectificeerde) tegels laten je toilet ruimtelijker lijken. Wil je je toilet breder laten lijken, plaats de tegelstroken dan in de breedte. Tegels zijn naast een decoratieve keuze ook hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken. Een win-win situatie!

Kom toiletinspiratie opdoen in een van onze vestigingen.

Zoek de dichtstbijzijnde winkel

Finishing touch

Last but not least: vergeet niet om een bijpassende toiletrolhouder en een toiletborstel uit te zoeken. Hier valt heel wat in te kiezen. Ga voor matzwart: helemaal van nu en te combineren met alle stijlen. Met de ingebouwde reserverolhouder van Looox zijn de toiletrollen weggewerkt achter een muurtje en zit je nooit meer zonder. De ruimte boven een toilet wordt vaak gebruikt voor accessoires. Zo geef je je toilet een persoonlijk tintje!

Is je toilet toe aan een opfrisbeurt? Ontwerp samen met onze adviseurs een nieuw toilet dat aan al je wensen voldoet.

Maak een afspraak