Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Back-to-nature badkamer

Droom je van een onderhoudsvriendelijke badkamer? Een betaalbare versie waar je he-le-maal tot jezelf kunt komen aan het einde van een drukke dag? Dan word je blij van deze badkamer tips!

Onderhoudsvriendelijke wellness badkamer

Een profielloze douchewand van gehard glas, zonder frame ziet er exclusief en strak uit én zorgt voor een ruimtelijk effect. Bovendien erg makkelijk schoon te houden want er zitten geen randen in de weg waar vuil zich kan ophopen.

Back to nature

Combineer een glazen douchewand met natuurlijke vloer-kiezels voor een prachtig contrast. Niet direct een voor-de-hand-liggende keuze maar ze versterken elkaar in hun uitstraling en zorgen voor een rustige sfeer in je badkamer. Bovendien geeft de kiezelstructuur een aangename voetmassage tijdens het douchen, heel ontspannend!

NatureLook badkamer

Opgeruimd staat netjes

Een rustige sfeer in je badkamer ontstaat mede door de spullen waarmee je je omringt. Of beter gezegd; de spullen die niét in het zicht staan. Voldoende opbergruimte zorgt ervoor dat je je spullen bij de hand hebt en creëeert een makkelijk op te ruimen badkamer. Dus geen los slingerende spullen in je badkamer waar je tegenaan kijkt tijdens die lange ontspannen douche!

Maak je wensenlijstje en neem hem mee naar je sanitairspecialist. Plan hier een afspraak.
Maak een afspraak