Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Musthave: perfectie op de vloer

Ben je geen ochtendmens en word je altijd wakker met een warme douche? Of vind je het heerlijk om na een lange dag bij te komen onder de douche? Hoe dan ook: de doucheruimte is niet langer een plek om je even snel op te frissen. Het is veel meer dan dat.

Buitengewoon bijzondere douchevloer

Het gaat er om dat je je thuis voelt in je doucheruimte. Alleen dan ben je in staat om 100% te ontspannen. Villeroy & Boch weet als geen ander dat vele elementen samen moeten vallen om dit te creëren. Want wat leg je op de vloer? En hoe kan juist deze keuze zoveel waarde toevoegen aan de doucheruimte? Vloertegels in je doucheruimte voelt als een logische beslissing. Maar natte tegels kunnen erg glad worden en de voegen zijn lastig schoon te houden. Kies daarom voor de ultra vlakke Squaro Infinity douchevloer van Villeroy & Boch. Qua design een lust voor het oog: de douchevloer loopt drempelloos over in de badkamervloer. Én hij is veilig want de douchevloer is voorzien van de hoogste antislip-klasse.

Perfectie tot in de detail

Niet alleen design telt. We houden namelijk ook van het woord praktisch. Alleen dan kun je écht genieten. De douchevloer is gemaakt van het exclusieve materiaal Quaryl®. Dit unieke materiaal is ontwikkeld door Villeroy & Boch. Het materiaal voelt heerlijk warm aan en is dus comfortabel voor de voeten. Heb je een doucheruimte met een afwijkende maat of juist lastige hoekjes? Geen probleem. De douchevloer is op de millimeter nauwkeurig op maat te maken. Dit maakt de douchevloer voor iedereen binnen handbereik. En heel fijn; de douchevloer is verkrijgbaar in vijf prachtige kleuren. Voor iedere stijl is er een match!

Benieuwd geworden naar de douchevloer? De sanitairspecalist vertelt je er graag alles over.

Zoek de dichtstbijzijnde winkel