Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Maximaal doucheplezier

Eén ding is zeker: de doucheruimte is in de loop der jaren veranderd van een glazen ‘kast’ in een gebruiks- en onderhoudsvriendelijke wellnessomgeving. Nooit eerder kon je zó compleet en ontspannen douchen – en ook nog precies zoals je het wilt.

Van een ruimtebesparende praktische smalle douchewand tot een tweepersoons ruime inloopdouche voor de grote badkamer: er is heel veel mogelijk. Kies je ervoor een douchewand en douchedeuren op maat te laten maken of ga je voor die ruim 1 meter brede superdeluxe hoofddouche?

Profielloos

Kies een profielloze douchewand van gehard glas zonder frame. Dit ziet er exclusief en strak uit én zorgt voor een ruimtelijk effect in je badkamer. Vul de doucheruimte aan met een praktische thermostaatkraan. Nooit meer zoeken naar de juiste watertemperatuur, gewoon direct een aangenaam warme douche op de voor jou juiste temperatuur.

Douchen in een nieuwe dimensie

Wil je gaan voor een superdeluxe douche-ervaring in je nieuwe badkamer? Dan kies je deze indrukwekkende hoofddouche. Deze is maar liefst 1,2 meter breed! De vier intrekbare ‘vleugels’ met geïntegreerde sfeerverlichting en drie straalsoorten garanderen een luxueuze douche-ervaring: een geconcentreerde massagestraal, een verkwikkende regenstraal en een brede poeder-regenstraal die het lichaam omhult met fijne, zijdezachte regendruppels. Je kunt elke straal apart laten stromen, of alle drie tegelijk voor een spectaculaire ervaring. Dit is douchen in een nieuwe dimensie. Ben je al overtuigd?

Maak je douche-wensenlijstje en neem hem mee naar je sanitairspecialist.
Maak een afspraak

Licht en kleur in je douche

Een douchekop hoeft niet langer uitgevoerd te zijn in chroom. Er zijn vele speciale uitvoeringen verkrijgbaar bijvoorbeeld in zwart, goud of rose. Zo richt je je badkamer in volgens de laatste trends. Liever nog een stapje erbij? Ga dan voor de douchekop met ingebouwde lamp. Zo’n model tovert je douche ruimte om tot een gezellige cocon. Het warme licht creëert een visueel spel tussen licht en waterstralen en garandeert een unieke douchebeleving! Dát is pas genieten tijdens de donkere wintermaanden.

Nu samen met je sanitairspecialist je nieuwe badkamer ontwerpen?
Maak een afspraak