Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Liefs uit Zuid-Europa

Een chambre d’hôtes op het Franse platteland, een oud palazzo in Italië… De badkamers in de landen rond de Middellandse Zee hebben allemaal een mediterraan tintje. Met deze producten en tips breng je je badkamer thuis ook in Zuid-Europese sferen!

Mediterraan genieten

De landen rond de Middellandse Zee worden vaak aangeduid als mediterraan. Denk aan Frankrijk, Italië, Spanje, Griekenland… Het lijkt wel alsof de zon hier altijd schijnt! De meeste huizen zijn hier afgewerkt met pleisterwerk om het binnen koel te houden. In de mediterrane badkamer zie je vaak stucwerk terug, zoals beton-ciré. Dit materiaal is prachtig, maar ook kostbaar en arbeidsintensief om aan te brengen. Met de stoere betonpanelen van Bron kun je dezelfde uitstraling creëren. Het is gemakkelijk aan te brengen en een betaalbaar alternatief voor beton. Als je onder de douche staat, waan je je weer even op een Italiaanse boerderij of in de Franse bergen.

Wil je je badkamer omtoveren tot een mediterrane thuisspa? Onze sanitairspecialisten staan voor je klaar met advies. Gratis en vrijblijvend!

Maak een afspraak

Waan je elke dag even in Italië

Voor oogstrelend design uit bella Italia ben je ook bij Bron aan het juiste adres. Het gaat van douches tot baden en van kranen tot radiatoren. De slanke ontwerpen gemaakt van de mooiste materialen uit Italië zijn een aanwinst voor je badkamer. Combineer een bad met een Roll-in shower, oftewel een minimalistische inbouwdouche. De doucheslang is mooi weggewerkt in de muur en kun je eruit trekken via een soepel draaisysteem. Handig als je je haar wilt wassen, terwijl je in bad zit. Zo waan je je elke ochtend even in Italië. Als dat niet lekker wakker worden is…

In het zonnige zuiden

In hamams, spa’s en badhuizen rond de Middellandse Zee is vaak prachtig tegelwerk te vinden. Het zorgt voor een rijke uitstraling. Met patroontegels zet je de sfeer uit deze streek in je eigen badkamer neer. Maak bijvoorbeeld een blikvanger van de vloer met de dessintegels van Bron. Houd de rest van je badkamer rustig en natuurlijk met lichte wanden en sanitair, hamamdoeken en een olijftakje in een vaas. Of breng een accent aan rondom je wastafelmeubel door verschillende patroontegels te combineren. Een nis leent zich ook goed voor een uitgesproken tegel. Tegel Squama (Latijns voor ‘schub’) van Bron heeft een bijzondere vorm en is verkrijgbaar in verschillende tinten. De zeegroene kleur past mooi bij het mediterrane sfeertje.

Kom langs om onze uitgebreide tegelcollectie te bewonderen!

Zoek de dichtstbijzijnde winkel

Badkamerpraat

Blijf ons maandelijks volgen met badkamerpraat. Hét startpunt voor jouw nieuwe badkamer. Volop inspiratie en tips.