Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Liefde voor tegels

Tegels maken de badkamer helemaal af. Vaak zien we neutrale tegels terugkomen in de tinten grijs & wit. Maar durf eens buiten de gebaande paden te denken voor een resultaat om bij weg te dromen.

Waar ga jij voor?

Ons advies voor het uitzoeken van nieuwe tegels: durf creatief te zijn en maak van jouw badkamer de eyecatcher van je huis. Er is tegenwoordig zoveel mogelijk dat we wel begrijpen dat het soms lastig is om door de bomen het bos nog te zien. We beginnen met een aantal patronen die je kunt kiezen en daarna een heerlijke verzameling aan tegelbeelden; let’s go!

De klassieker: visgraat
Opeens weer ontzettend populair is het visgraat patroon. Een prachtig voorbeeld van hoe het nét even wat anders kan. Visgraat is een echte sfeermaker én voelt zich thuis in diverse stijlen.

Prachtig patroon: hexagon
Het lijkt een gewaagde keuze voor de badkamer maar de hexagon tegel is juist ontzettend tijdloos. Het zeshoekige dessin verveelt namelijk nooit én je tovert je badkamer in een handomdraai om naar een stijlvolle ruimte.

Ton sur ton
Door te kiezen voor dezelfde kleurtinten creëer je een rustig geheel. Je kunt helemaal los gaan en kiezen voor visgraat op de muur of grotere geometrische vormen. Wat spreekt jou het meeste aan?

Bonte boel: gedurfde mix
Kan het niet gek genoeg? Mix en match dan diverse dessins van tegels en er ontstaat een gedurfde samensmelting van wand- en vloertegels. Zo word je elke dag weer blij van je badkamer!

Meer tegelinspiratie? Kom naar een winkel in de buurt!

Zoek de dichtstbijzijnde winkel