Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Lekker warm in je badkamer!

De badkamer is bij uitstek een plek om lekker te relaxen. Om optimaal te kunnen genieten, is een behaaglijke temperatuur in de badkamer van groot belang. In deze blog nemen we je mee in de wondere wereld van warmte in de badkamer.

Energiezuinig, toch warm!

Deze architectonische designradiator uit de Oni serie van Vasco overstijgt tijdsgebonden modestijlen. De flinterdunne aluminium radiator beschikt over duurzame techniek en is geschikt voor lage temperatuurverwarming, waardoor het op een efficiënte en energiezuinige manier warmte in je badkamer brengt.

Praktisch design

Wil je een radiator die er niet standaard uitziet? Dan is de Serie T van Instamat wel wat voor jou. Italiaans design voor de looks, de Nederlandse slag voor de praktische zaken. Bij deze fraaie radiator is het namelijk mogelijk om een handdoek of een badjas in de radiator op te hangen. Extra fijn wanneer je klaar bent met douchen of badderen!

Wil je ook zo’n functioneel design object in je badkamer? Onze sanitairspecialisten adviseren je graag.

Maak afspraak

Het oog wil ook wat

De fraaie designradiator van Tubone van Instamat bewijst dat een radiator niet saai en wit moet zijn. De strakke vormgegeven buisradiator is een echte eyecatcher in de badkamer. Bovendien is de radiator modulair, waardoor er verschillende elementen naast, boven of achter elkaar gemonteerd kunnen worden. Wie zei er dat vorm en functie niet samen kunnen gaan?

Gaat het kriebelen om met jouw nieuwe badkamerontwerp te starten? Start met je eerste ideeën in onze ontwerptool.

Start hier je ontwerp

Altijd warme voeten in je badkamer

Wanneer je uit de warme douche of bad komt, wil je niet op de koude badkamervloer staan. Dankzij de vloerverwarming van MAGNUM is dat verleden tijd! Je hebt de keuze uit een elektrisch of een watergedragen systeem, zodat er voor vrijwel iedere situatie -nieuwbouw of een bestaande omgeving- een oplossing is.