Jouw badkamer begint hier
Zoek winkel

Kleurinjectie voor je badkamer

Nu het buiten lente is en alles groeit en bloeit is het tijd om binnen ook meer kleur toe te voegen. Wat dacht je van een prachtig wastafelmeubel in een zachte groentint of stijlvolle kranen in roségoud? Met deze tips breng je kleur aan in de badkamer!

Spelen met kleur

In de lente en de zomer voegen we meer kleur toe aan onze garderobe en halen we de zon in huis met warme tinten. Een beetje kleur in de badkamer doet ook wonderen en heeft een verfrissend effect. Het is weer eens wat anders dan zwart, wit en grijs. En het leuke is: het is minder eng dan je misschien denkt! De truc is om kleur gedoseerd toe te passen. Kies voor één kleur en stem de rest van je badkamer daar op af. In een rustige basis komt een kleurrijke tegel of een oudroze badkamermeubel geweldig tot z'n recht. Zo creëer je een blikvanger, waar je niet snel op uitgekeken raakt. Wat is jouw favoriete kleur voor de badkamer?

Wil je kleur toevoegen aan je nieuwe badkamer, maar twijfel je hoe? Onze sanitairspecialisten staan voor je klaar!

Maak een afspraak

Trendy: goud en metaalkleuren

Wil je kleur toevoegen in je badkamer en mee gaan met de trends? Breng een kleuraccent aan met metaalkleuren zoals brons, brass of koper. Of ga voor (rosé)goud. Zo mooi! Je ziet deze kleuren onder meer terug in kranen, fonteintjes, douchegoten en bedieningspanelen. Zo haal je heel subtiel kleur in je badkamer en geef je de ruimte een luxe touch. Geborsteld metaal heeft een matte uitstraling en past goed in een industriële of landelijke badkamer. Gepolijste materialen zijn een goede match met een moderne en strakke badkamer.

Radiator in een kek kleurtje

Vroeger was verwarming in de badkamer vooral praktisch, maar om nou te zeggen mooi… De laatste jaren kun je kiezen uit designradiatoren in eigentijdse kleuren, de een nog mooier dan de ander. Zo kun je je badkamer dus ook een subtiele kleurinjectie geven! De designradiatoren van Vasco worden standaard uitgevoerd in wit, maar zijn ook verkrijgbaar in hippe kleuren zoals Forest Green, Light Rose of Orange Brown. Een gekleurde designradiator is prachtig in een lichte basis. Zo springt de kleur er echt uit, zonder dat het too much is.

Kom kleurinspiratie opdoen in onze winkels!

Zoek de dichtstbijzijnde winkel